Serena Williamsi pulmanõu sõbratar Meghanile kulub ära igale pruudile

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams koos abikaasa Alexis Ohanianiga
Serena Williams koos abikaasa Alexis Ohanianiga Foto: Lev Radin / Pacific Press/Sipa USA/Scanpix

Kui sa ei teadnud, siis tennisist Serena Williams ning 19. mail prints Harryga abielluv Meghan Markle on sõbrannad juba aastaid.

Hiljuti uuris «Good Morning America» stuudios saatejuht Serenalt, milline on tema nõuanne sõbratarile Meghanile tema pulmapäevaks. Serena, kes on abielus, ei olnud kade oma parimat nõuannet loovutama ning see on tarkusetera, mis kulub ära igale pruudile.

«Ma usun, et kõige tähtsam on nautida hetke,» ütles ta. «Ja söö torti!»

Jah, pulmapäev on eriline päev, milleks valmistutakse kuid ja mõnel juhul suisa aastaid. Kuid see päev möödub linnutiivul ning sama juhtus Serenaga, kui ta abiellus möödunud aastal Alexis Ohanianiga.

«Ma ei saanudki oma pulmas torti süüa,» meenutas naine. «Meil lihtsalt oli nii lõbus! Kui ma peaksin üldse nõu andma, siis oleks see: naudi ettevalmistusi, naudi pulma planeerimist. See kõik möödub kiirelt.»

Kas ka Williams Meghani-Harry pulma läheb, pole veel teada – naine ütles vihjamisi, et tal on samal ajal tenniseturniir ja ei tea, kas jõuab erilist päeva sõbrannaga jagama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles