3 näpunäidet, kuidas hoida mees tekstisõnumite teel huvitatuna

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Moodsal ajastul on olulisem kui kunagi varem teada, kuidas saata tekstisõnumeid ning hoida vestlust tulisena ka siis, kui te parajasti koos ei ole.

YourTango toob välja kolm nõuannet, mida võiksid kuulata, kui tahad mehe huvi enda vastu üleval hoida. Tasub meeles pidada, et ka tšätikvaliteedil on teie arenevale suhtele oluline mõju ning võib teid muuta väga lähedaseks ja, mis peamine, hoida üleval tema huvi sinu vastu.

  1. Ole mänguline. Parimates suhetes on kindlasti ka mängulisuse element, see on eriti tõsi alguses. Ära alusta vestlusi igavate küsimustega nagu «Kuidas päev läks?» või «Mida õhtuks sõid?». Need on küll hoolivad küsimused, kuid samahästi võiksid sa saata selle oma sõbrale või emale. Parem on leida mingi fakt enda kohta, mis sind huvitavaks teeb ning mis paneb ta sinu hobide kohta rohkem küsima.

    Näide: «Ma olen mõelnud uue kaamera soetamise peale, sest mulle väga meeldib fotograafia, kuid keegi võiks mulle head nõu anda, millist mudelit eelistada.»

    Miks meestele see meeldib: selline lähenemine võtab ära pinge luua vestlusi nullist, pealegi meeldib meestele, kui naine on omamoodi ja unikaalne. Just isikliku mõõtme lisamine annab võimaluse flirtida.

    Ära tee: end avades ära teeskle, et oled keegi teine ning ära liialda. See maksab hiljem kätte ja pealegi tõesti kõige lahedam, mis sa saaksid olla, on olla sina ise.

  2. Näita talle, et mõtled tema peale. Kõik tahavad olla vajatud ning kui sa neid tundeid mõõdukalt mehele avaldad, pole selles midagi halba. Enda haavatavuse näitamine on samm usalduse ehitamise suunas ning kiireim viis luua emotsionaalset sidet.

    Näide: «Ma mõtlesin täna su peale, see pani mind naeratama.»

    Miks meestele see meeldib: neile öeldakse, et liiga jõuline lähenemine võib naise eemale hirmutada ja mingil määral vastab see tõele. Kuid pole mingit häbi, kui sa tunnistad, et keegi teeb su päeva paremaks. Ta tunneb end erilisena ning kui sa näitad, et ta toob su ellu lisaväärtust, paneb see ta mõtlema sellele, millist väärtust sina tema ellu tood.

    Ära tee: ära mine kohe alguses üle piiri. Õpi inimest tundma ning sellega koos arenevad ka tunded.

  3. Saada talle emotikone, GIFe ja pilte. Sa saad oma sõnumitele lisada palju erinevaid kihte, lisades pilte ja emotikone. Näita talle, et ta on sul mõttes, kui sa näed midagi, millest te omavahel just rääkisite või avastad restorani, mida võiksite kindlasti koos külastada – saada talle pilt! Ning ära unusta saata vastuseks nunnut emotikoni, kui ta näitab, et ka tema mõtleb sinu peale. Mis peamine: ole mänguline ja võta asja vabalt, küllap teie vestlusedki siit edasi arenevad!
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles