Kolm põhjust, miks su näonahk vajab kibuvitsaseemneõli

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kibuvits.
Kibuvits. Foto: Reuters/ScanPix

Pärast seda, kui Victoria’s Secreti supermodell Miranda Kerr kibuvitsaseemneõli taevani kiitis, ei läinud kaua, kui teisedki avastasid selle imelised omadused.

Kibuvitsaseemneõli on pungil vitamiinidest, antioksüdantidest ja rasvhapetest, mis teevad jume imeilusaks. Pure Wow selgitab lähemalt, miks see nahale nii hästi mõjub.

Kibuvitsaseemneõli tehakse kibuvitsa seemnetest, nagu ka nimi ütleb. Selles on palju A- ja C-vitamiini, antioksüdante ja asendamatuid rasvhappeid, mis aitavad niisutada tundlikku nahka ja taastavad selle särava jume ilma vistrikke tekitamata.

Kibuvitsaseemneõli sobib hästi akne korral, sest see vähendab arme ja niisutab nahka, aga ei ummista poore.

Kuidas seda kasutada?

Armide vähendamiseks võid kasutada kibuvitsaseemneõli paikselt, pannes seda vatitikuga otse probleemsetele kohtadele. Tänu rasvhapetele on see hea vahend hüperpigmentatsiooni vähendamiseks, naha rahustamiseks ja niisutamiseks.

Juuste kahususe vähendamiseks kanna veidi õli juukseotstesse. Juuksed lähevad kiiresti läikivaks ja siledaks. Kibuvitsaseemneõli on kuivõli, mis tähendab, et see imendub kiiresti ja ei tee juukseid rasuseks.

Keskkonnakahjude tõrjumiseks kanna kibuvitsaseemneõli näole juba hommikul. Rasvhapped ja antioksüdandid aitavad saastet nahalt eemal hoida ning toidavad nahka nii, et see muutub elastsemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles