Jah, ka emadust saab täiega turundada!

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina ja Oliver Pulges pulma-aastapäeval oma nelja lapsega: (vasakult) Teele, kaksikud Mihkel ja Priit ning Karl.
Liina ja Oliver Pulges pulma-aastapäeval oma nelja lapsega: (vasakult) Teele, kaksikud Mihkel ja Priit ning Karl. Foto: Gabriela Liivamägi

Turundustöötaja Liina Pulges, nelja väikse lapse ema, on loonud endast pildi kui rõõmsast, võimekast ja edukast naisest, kuid selle perfektse, lausa kadestamisväärse pildi varjus peitub sootuks midagi muud.

See oli alles algus, kui Liina Pulges, nelja lapse ema, pani «Ringvaate» saatejuhi Marko Reikopi rinnapiima jooma. Aga Pulgesel oli tolleks õhtuks täpselt kuu aega tagasi veel üks üllatus varuks. Tema sihtmärk: Eesti vabariigi president.

President Kersti Kaljulaid esines tol õhtul Kultuurikatlas Carolin Illenzeeri fondi heategevusõhtusöögil. Sinna sai kutse ja kalli piletiga. Pulgesel polnud kumbagi. Aga oli telesaatest seljas pidulik kleit ja näol meik. Ta palus Hannes Lentsil, nelja lapse isal, kellega koos oli käinud «Ringvaates» – ja kellega koostöös tõi sel kevadel välja püstijalakomöödia «#aastaema2» –, autos kaks minutit oodata. Just niipalju võttis ta endale aega, et katsetada, kas õnnestub murda kontvõõrana kutsutute-valitute peole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles