Kuus iluhooldust, mida ei tohiks teha enne pulmi või olulisi üritusi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Enne abiellumist või ka koolilõpetamist ja teisi elu tähtsündmusi võid tunda soovi oma välimust turgutada ja selleks midagi enda juures muuta. Teatud asjadega tasub aga olla ettevaatlik, sest kauni välimuse asemel võib sind tabada ebameeldiv üllatus.

Uus juuksevärv

Suuri juuksevärvi muutusi ei maksa teha vahetult enne pulmi. Tegelikult on kõige parem aeg selleks isegi pool aastat enne pulmapidu, sest värvil kulub aega, et sinu juustega kohaneda. Värviuuendusteks, parandusteks ja juurte katmiseks tuleks minna juuksurisse umbes nädal enne üritust.

Keemiline koorimine

Keemilist koorimist tuleks teha umbes kaks nädalat enne pulmi, mitte hiljem. Pärast protseduuri on näonahk punetav ja kestendav kuni neli päeva (täpsem aeg sõltub protseduurist). Kui sul on tundlik nahk, mis võib välistele ärritajatele ootamatult reageerida, siis jäta keemiline koorimine enne pulmi üldse ära või proovi seda mitu kuud varem.

Mikrodermabrasioon ehk teemantlihvimine

Sarnaselt keemilisele koorimisele ei maksa teha näonaha mikrodermabrasiooni vahetult enne pulmi. Kui tead, kuidas su nahk sellele reageerib, võta see protseduur ette paar nädalat enne suursündmust.

Microblading

Kulmude karvtehnikas poolpüsimeiki ei maksa samuti viimasele minutile jätta, sest selle lõpptulemuse saavutamiseks kulub aega. 48 tundi pärast protseduuri on väga tavaline, et nägu läheb paiste ja punaseks, sest sisuliselt on ikkagi tegu tätoveeringuga. Pärast esimest protseduuri lähevad kulmud ajapikku veidi heledamaks ja tehnik teeb selle järgi korrektuure.

Näohooldus

Ilusalongis enda poputada laskmine on mõnus ja rahustab enne pulmi närve. Igasuguseid erilisi näohooldusi ei tasu aga teha vähemalt paar päeva enne pidu, sest sageli tekitavad need punetust ja näonaha tursumist.

Ilusüstid

Selleks, et ilusüstide tulemus oleks olulisel päeval näha, tuleb neid teha umbes kolm nädalat varem. Kui sa ei ole nendega varem kokku puutunud ja ei tea, kuidas su keha võiks Botoxile reageerida, proovi neid vähemalt pool aastat varem.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles