5 kuulsust, kes ei kannata Meghan Markle'it silmaotsaski

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan septembris 2012
Meghan septembris 2012 Foto: Chris Pizzello / AP/Scanpix

Laupäeval prints Harryga naituv Meghan Markle tekitab laineid nii positiivses kui negatiivses mõttes. Tema perekond on põhjustanud parajaid skandaale ning nad väidavad, et Meghan pole see, kellena ta end esitleb.

Youtube'i kanal Nicki Swift toob välja aga tuntud inimesed, kes on samuti väljendanud Meghani suhtes oma antisümpaatiat.

Wendy Williams
Wendy Williams Foto: Ilya S. Savenok / AFP/Scanpix

Saatejuht Wendy Williams on oma saates korduvalt Meghani suunas mürgiseid märkusi pildunud ning suisa ennustanud, et suhe ei jää püsima, kuna «seal on liiga palju draamat».

Piers Morgan
Piers Morgan Foto: Ian West / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti telenägu Piers Morgan väidab, et oli Meghaniga sõber enne, kui naine Harryga kohtus. Nad kohtusid Twitteri kaudu, väljendasid teineteise suhtes austust ning kohtusid ka päriselus dringiks. Kuigi sõprus näis tore, kadus Meghan kiirelt radarilt ning ei vastanud enam Piersi sõnumitele. Ka mõistis Piers hukka paari valiku loobuda traditsioonilisest puuviljakoogist pulmas, öeldes, et abiellumine pole mingi skandaalitsemine, vaid abielludes tasub järgida traditsioone.

Briti telenägu Katie Hopkins on olnud senini vast kõige teravam Meghani kriitik. Ta avaldas 2016. aastal pika ja kriitilise artikli, kus tegi Meghani maatasa. Kui Harry palus, et meedia Meghani rahule jätaks, torkas Katie: «Äkki siis peaks Meghan lõpetama Instagrami banaanipiltide postitamise?» Ta on Meghanit nimetanud ka «vaese mehe printsess Di'ks, kellel on Oscari-vääriline süütu nägu».

Austraalia telenägu Chrissie Swan on avalikult öelnud, et talle Meghan ei meeldi. «Asi on tema käitumises. Tundub, nagu ta esineks. Mulle paistab, nagu ta teeskleks alandlikkust. Näitlemine.»

Trevor Engelson
Trevor Engelson Foto: Kuvatõmmis

Eksabikaasa Trevor Engelson on väidetavalt väga kibestunud, kuna Meghan teinud ta lahku minnes pihuks ja põrmuks. Printsess Dianastki elulooraamatu kirjutanud Andrew Morton kirjutas oma Meghanist jutustavas raamatus, et Trevor jumaldas Meghanit, kuid lõpuks tundis, et ta on täiesti kõrvale visatud. Väidetavalt saatis Meghan Kanadas filmivõtetel olles ilma ettehoiatuseta postiga tagasi kihla- ja abielusõrmuse. Engelson pole avalikult olukorda kommenteerinud, küll aga valmistab ta ette telesarja, mille süžee on kahtlaselt tuttav ning kirjeldab, kuidas on pärast lahutust jagada hooldusõigust eksiga, kes abiellub Briti printsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles