Piilu kaadri taha: 37-aastase Alessandra Ambrosio pikk tööpäev bikiinimodellina

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Supermodell Alessandra Ambrosio on ujumisrõivaste brändi Lascana uus reklaamnägu. Hiljuti tegi ta brändile esimese tööotsa ning poseeris 2018. aasta kollektsiooni ujumisriietes ja pesus.

37-aastane kahe lapse ema tunnistas fotosessiooni kõrvalt antud intervjuus, et tal on hea meel Lascana naisi jõustava brändifilosoofia üle, sest alles märtsis katkestas ta kümme aastat kestnud kihluse Jamie Mazuriga.

Ujumisrõivaste bränd julgustab naisi oma unistusi täitma ja tegelema sellega, mis neid õnnelikuks teeb. «Ma võin sellega kindlasti samastuda,» tõdes kogenud modell. «Ma arvan, et me õpime kõigest, mis me teeme. Muidugi olen ka mina midagi valesti teinud, aga ma arvan, sellest kõigest annab õppida, milline ma olla tahan. Minu elus on mõningaid asju, mida ma tagasi mõeldes ehk uuesti ei teeks. Aga ma arvan, et vahel tuleb midagi teha selleks, et õppetundi saada. Me kõik oleme vaid inimesed, kõik teevad vigu, aga nendest vigadest õpitakse ja need teevad sind tugevamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles