Enamus naistest arvab, et see harjumus muudab mehe ebaatraktiivseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Volodymyr Melnyk

Maitse üle ei vaielda. Siiski leidub mõni harjumus, mis vastassoo atraktiivsust kolinal langetab.

Ettevõte Inogen teostas uuringu, mille raames küsitles üle tuhande vallalise inimese. Valimisse kuulusid vallalised vanuses 18-76 aastat. Vastajatest 57 protsenti ise ei suitseta, 24,3 protsenti olid suitsetajad ja 18,7 protsenti kasutavad elektroonilist sigaretti.

Naised olid suitsetamise osas karmimad. 70 protsenti vastanutest arvas, et suitsetav mees on eemaletõukav, kirjutab Independent. 56 protsenti vastas, et nad ei oleks suhtes suitsetajaga.

Meeste vastuste puhul olid näitajad mõnevõrra madalamad. 65 protsenti meestest leiab, et suitsetav naine on ebaatraktiivne. 46 protsenti meestest suitsetajaga suhtesse ei astuks.

Enim mainitud põhjused, miks suitsetamine atraktiivsust vähendab, olid halb hingeõhk, halb maitse ja kollased hambad. 75 protsenti vastanutest tundsid muret ka passiivse suitsetamise pärast, kirjutab Independent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles