Uus tase: mehed saavad kõhule kuuspaki 6800 euro eest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Stryjewski / PantherMedia / Piotr Stryjewski

Lõpuks on see käes! Austraalia kirurg doktor Daniel Lanzer pakub meestele raha eest võimaluse saada kauaigatsetud piltilusad kõhulihased.

Protseduur kannab nime Vaser-rasvaimu ning aitab meestel kerge vaeva ja suure summaga saada kõhule täiuslik kuuspakk. Doktor Lanzeri juures käib aastas üle saja mehe, kes on nõus andma ilusate kõhulihaste eest pea 7000 eurot.

Protseduuri ajal eemaldatakse valikuliselt lihaste ümbert rasvarakke. Nii tulevad lihased eriti hästi nähtavale. Arsti sõnul käib protseduuri küsimas väga erineva taustaga patsiente: jõusaali fänne, ülekaalulisi, aga ka tavalisi kliente, kel lihtsalt on raskusi hea füüsise hoidmisega.

Iluprotseduuri saab teha üle teve keha, kuid enim kasutatakse seda kõhul, kätel, puusapiirkonnas, jalgadel ja kaelal. Võrreldes tavapärase rasvaimuga taastuvad patsiendid Vaserist kiiremini ja valutumalt. Kuigi tulemused on püsivad, peavad patsiendid olema nõus tervisliku elustiili jätkamisega, kirjutab DailyMail. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles