Ole valmis: juba homme maandub Noblessner Shipyardis pöörane ERKI Moeshow 2018 lennuk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollektsiooni autor Cärol Ott.
Kollektsiooni autor Cärol Ott. Foto: Mark Slavin

Juba homme, 26. mail toimub Tallinnas Noblessner Shipyardis legendaarne moesündmus ERKI! Esitlusele tuleb 21 kollektsiooni nii Eestist kui välismaalt ning parima kollektsiooni selgitab välja rahvusvaheline žürii. Uksed avatakse kell 18.00 ning show algab kell 19.00.

Sel aastal selgitavad kõige silmapaistvama ning paremini teostatud kollektsiooni välja: Xenia Joost, Kristi Pärn Valdoja, Antonio ehk Aivar Lätt, Liisi Eesmaa, Roberta Einer, Olivier Jault, Lilli Jahilo ja Florian Wowretzko.

Tänavuse moeshow žüriiliige ja disainer Xenia Joost ootab sündmuselt värskust, üllatusi ja vapustust. ERKI Moeshow on tema arvates formaat, mis annab võimaluse loomingulisusele, jättes varju harjumuspärase ning tõstes pjedestaalile äärmusliku ja põneva. «Ma ootan miskit, mis rebib mu välja tänasest päevast! Tallinnast, Eestist, planeedilt Maa,» lisab Joost.

Prantsusmaalt pärit disainer Olivier Jault ootab disaineri ja potentsiaalse kliendina samuti üllatusi. «Moeloojad peavad täiuslike komplektide asemel rääkima lugu ja paljastama enda sisemise maailma. Nad peavad rääkima tänapäevast, selle asemel, et olla kaks aastat liiga ees ja mõtlema abstraktsele tulevikule,» lisab Olivier, kes on töötanud kõrgmoe brändidega nagu Givenchy, Yves Saint Laurent, Cacharel ja Weston.

Tänavu on moesündmuse põhiliseks märksõnaks läbipaistvus. Homme võib Noblesser Shipyardis oodata ebatavalist ruumikasutust ja eksperimentaalset lavalahendust. Inimeste tähelepanu soovitakse juhtida privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas. Turvaaugud, identiteedivargused, andmete kergekäeline jagamine - need on vaid mõned näited meid ümbritsevatest ohtudest, millele meeskond sündmusega tähelepanu kavatseb juhtida.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles