Vanaema mures: 13-aastane lapselaps ütleb, et tal on vaja jalgu raseerida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Angela Shirinov / PantherMedia / Angela Shirinov

Vanaema oli segaduses, kui tema 13-aastane lapselaps keeldus kuumal suvepäeval sukkpükse jalast võtmast, kuna tema jalad olevat raseerimata. Vanaema küsib nõu: kas nii noorelt on selline mure normaalne?

Vanavanemate kogunemiskohas Gransnet palus nõu vanaema, kes ei mõistnud oma lapselapse mure karvaste jalgade pärast. «Minu lapselaps saabus villastes sukkpükstes ja mina olin lühikestes pükstes, oli palav ja päikeseline ning ütlesin, et need jalast võtaksin,» kirjutas ta. Lapselaps vastas, et seda ta teha ei saa, kuna tema jalad olevat liiga karvased. «Ma olen kindel, et ma ei muretsenud jalgade raseerimise pärast 13-aastaselt. Kas teie lapselapsed raseerivad oma jalgu ning mis vanuses nad alustasid?» palus vanaema internetis teistelt kasutajatelt nõu.

Mitmed kasutajad kinnitasid vanaemale, et tänapäeval alustavad teismelised raseerimist üsna varakult. Üks kasutajatest, kes on õpetaja lastele vanuses 10-11, teadis rääkida, et enamus tema klassi õpilastest raseerib jalgu. Teisedki ei näinud asjas probleemi, kirjutab TheSun. 

Teised jällegi muretsesid, et selline probleem näitab, et noor pole oma keha osas enesekindel. Üks kasutajatest kirjutas: «Kahju, et tüdrukud ei saa oma kehas tänapäeval õnnelikud olla.» Mida arvad Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles