Trikk lühikestele naistele, kuidas madalaid jalatseid kandes hea välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Alba.
Jessica Alba. Foto: Broadimage/REX/Vida Press

Hea stiilitaju seisneb sageli pisiasjades, mille peale ei pruugi igaüks tulla. Vahel on oma peegelpilti vaadates aru saada, et midagi on nagu valesti, aga mis see täpselt on, ei tea. Nii võib juhtuda näiteks lühemat kasvu naistel, kui nad ei taha kontsaga jalatseid jalga panna.

Kontsad teevad jalad pikemaks ja üldmulje elegantsemaks, aga iga päev ei jaksa neid keegi kanda. Jalad ja vaim tahavad puhkust ning vahel on soov lihtsalt sandaalidega pükse kanda, kirjutab Pure Wow.

Selleks, et see look paremini välja kanda, on üks imelihtne nipp – kääri püksisääred üles! Tundub vastuoluline, aga see tõesti toimib. Paljasta veidi pahkluid, sest nii tekib illusioon, et püksid on sulle lühikesed.

Nii nagu aitab jakikäiste üles käärimine jätta sinust saledama mulje, teeb seda ka püksisäärte üleskäärimine, sest pahkluu on sääre kõige peenem osa. Jalad tunduvad pikemad ja saledamad. Proovi järele!

Sarah Jessica Paker poja James Wilkie Broderickiga.
Sarah Jessica Paker poja James Wilkie Broderickiga. Foto: Christopher Peterson / Christopher Peterson/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles