Naine leiutas häbelikele emadele imetamissärgid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: The Milky Tee Company/Caters / Caters News Agency

Lauren Hampshire toodab T-särke, millel salajased imetamiseks mõeldud lukud. Nii saavad ka häbelikumad emad vajadusel käigu pealt last toita.

34-aastane Lauren Hampshire pani aluse oma ettevõttele The Milky Tee Company, et aidata värsketel emadel imetamisega mugavamalt toime tulla.

Iirimaalt pärit naine tuli idee peale kodus, kui enda kaht väikest tütart vaatas. Laureni sõnul polnud ilusaid pluuse, mis võimaldaks diskreetselt oma last imetada. Imetamispluus levis kiiresti üle maailma naiste seas ning võitis isegi Richard Bransoni Virgin Business 2018 Voom auhinna.

Laureni noorem tütar Sienna keeldus pudelist söömast, mistõttu oli ema jaoks rinnaga söötmine väljapääsmatu. Kuna mõlemad lapsed sõid isukalt, tundis ta end tihti nagu inimmasin ning tänu pidevale imetamisele oli päevast päeva raskusi sobilike riiete leidmisel. «Ma ei suutnud uskuda, et 2016. aastal polnud paremat lahendust,» rääkis Lauren.

Probleemid olemasolevate imetamispluusidega olid Laureni jaoks lõputud. Kui sobis väljanägemine, ei sobinud hind ja vastupidi. Lennuka ideega ema võttis pluusi loomise enda südameasjaks ning koos ämmaemandast ämmaga loodi uus disain.

Pluusi külgedel on salajased lukud, kust diskreetselt oma lapsele rinda anda, kirjutab DailyMail. T-särke on loodud eri värvi ja disainiga.

Foto: The Milky Tee Company/Caters / Caters News Agency
Foto: The Milky Tee Company/Caters / Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles