H&M muudab Suurbritannia tarbijate jaoks riiete suurusnumbreid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ARND WIEGMANN / REUTERS

Pärast aastaid kestnud kaebusi klientidelt, muudab riidebränd H&M enda suurused Suurbritannia mõõtudega vastavaks.

Riiete ostmine võib tekitada palju peavalu. Mitte ainult ei pea leidma välimuse poolest sobivaid riideid, aga ka orienteeruma eri mõõtudes. H&M pälvis pikalt klientidelt pahameelt, kuna nende Suurbritannia mõõdud ei klappinud üldise süsteemiga.

Võrreldes teiste poodidega Suurbritannias, on H&Mi poodide riided oma märgitud suurusest märgatavalt väiksemad. Suurbritannia suurus 12 võrdub suurusega EUR 40, kuid selle brändi poodides oli suurus 12 pandud võrduma EUR 38 suurusega. Suurus EUR 38 samastatakse tegelikult Suurbritannia suurusega 10, kirjutab Independent.

Paljud kliendid on postitanud oma frustratsiooniga seotud pilte ja kogemusi ka sotsiaalmeediasse. Üks klientidest kirjutab, et talle meeldivad brändi pakutavad riided, samas võib ühe päeva jooksul osta endale riideid suuruste vahemikus 12–18.

H&M on alustanud numbrite korrigeerimist, kuid palub olla klientidel kannatlik. Nimelt läheb brändi esindajate sõnul aega, kuni kogu ladu saab üle viidud uuele süsteemile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles