Suur välimääraja! Kaheksa truudusetut Eesti tüüpi (1)

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isegi eestimaine jahe jaanipäev kütab kired suvekuumaks ning seiklustesse võib sattuda mõni sellinegi, kellest seda ei ootaks. Ent enne täielikku ahastusse langemist tuleks endalt küsida: kas truudusetus on ikka maailma lõpp?
Isegi eestimaine jahe jaanipäev kütab kired suvekuumaks ning seiklustesse võib sattuda mõni sellinegi, kellest seda ei ootaks. Ent enne täielikku ahastusse langemist tuleks endalt küsida: kas truudusetus on ikka maailma lõpp? Foto: Caro/Therese Aufschlager/Caro/Therese Aufschlager

Suvi kütab salakired kuumaks ja paneb piirid sulama. Hing ihkab seiklusi ning suviselt sooja peaga on seiklustesse ka erakordselt lihtne sattuda. Mis sellest, et suur osa seltskonnast juba ammuilma end püsisuhetega sidunud, ikka satutakse kogemata oma vaost vasakule. Arter toob esile levinumad petjatüübid.

Suvitaja on enamiku aja aastast korralik monogaam. Uinuv kaunitar tundub paljudele turvaline valik: alati tagaplaanil, märkamatu, usin. Ürgaarmastajat armastavad kõik. Päikesejänku on lihtsalt liiga ilus, et olla truu. Neid tüüpe on veel, tutvu ja tuvasta!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles