Jennifer Garneri eduka treeningplaani saladus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Näitlejanna ja kolme lapse ema Jennifer Garner päevad on stressirohked, kuid ometigi ei jäta ta ühtegi trenni vahele. Kuidas see tal õnnestub? Garner jagab enda tõhusat trikki.

Jenniferi päevad algavad kell 5.15, mistõttu on arusaadav, et mõni hommik tahaks trenni arvelt lihtsalt kauem magada ning trenni tegemata jätta. Et see mõte võitu ei saaks, on õppinud kolme lapse ema end üle kavaldama, kirjutab Woman's Day.

«Esimese asjana ma hakkan trenni tegema enne kui jõuan end ümber veenda,» kirjutab Jennifer, «Mul on oma riided laiali laotatud ja kohvimasin ärkamiseks ajastatud nii, et mul ei õnnestu ühtegi vabandust tuua -  olgu ma väsinud või mitte.» Naine kirjutab, et teeb rakenduse abil treeningkava kasvõi 20 minutit ning selle ajaga jõuab juba higistama hakata. «See on võit,» kinnitab ta.

Garneri sõnul ei arvusta ta end: «Ära lase ideaalil tulla hea asja vahele,» õpetab ta, et iga treening on kasulik, «tee see 15 minutit, mis sul on ja tunne end hästi. Trenni saladus peitub püsivuses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles