Video: moefopaa või magusasõbra unistus?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas sina kannaksid selliseid kingi, mida valmistab Shoe Bakery?

Insider avaldas video, milles näidatakse täiesti unikaalseid kingi - need näevad välja nagu su lemmikmagustoit. Olgu selleks jäätis või šokolaadikook, kõike on võimalik valmistada!

Iga kingapaar valmib käsitsi ja nad on «küpsetanud» neid kingi juba viis aastat. Omanik Chris Campbell selgitab, et kõigepealt alustas ta hoopis meesteketside disainimisega. Sealt jõudis ta kontsakingade juurde, kuna erinevalt ketsidest on rohkem materjali, millega töötada. «Lisaks armastan ma magusat, seega ma mõtlesin: miks mitte kaks asja ühildada?»

Suurema osa inspiratsioonist saab ta pagariärisid külastades, kuid ka imelised koogid, mille pilte leidub Instagramis rohkesti, annavad talle alati häid ideid. Kingadele lisatud disainielemendid näevad välja nii head, et neid tahakski suhu pista. Chris muigab, et inimesed arvavadki sageli ekslikult, et tema looming on söödav. «Üks klient küsis, et miks peaks keegi tahtma jalga koogi sisse panna ning kuidas seda pärast süüa saab, kui selles on juba kõnnitud. See oli kohutavalt naljakas!»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles