Üks igapäevane tegevus aitas telekokal kaotada ligi 80 kilo

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuulus briti telekokk Tom Kerridge on alati olnud «suure kondiga», kuid ühel hetkel sai mehel villand ning ta otsustas asja muuta.

Kuid kuidas õnnestus mehel ligi 80 kilo kaotada? Veel üsna hiljuti 190 kilo kaalunud 44-aastane telekokk ütles, et tema teekond algas 40. eluaasta kandis. «No ütleme, et me elame 80-aastaseks. Ma mõtlesin: ma olen poole peal,» rääkis mees Sunday Timesile. «Ja siis ma sain aru: ma ei ela nii vanaks. Kui ma selline olen, siis ma ei pea vastu.»

Tom avaldas ka oma uue elu olulise rutiini. Igal hommikul heliseb kell 6.15 äratuskell ning ta läheb basseini ujuma. «Kui päev on kiire, ujun ma kilomeetri, lõõgastavamal päeval ujun miili,» selgitab mees, et vahele ei jää ühtki päeva.

Lisaks sellele on tal veel paar trikki, mis kaalukaotusele kaasa aitasid: ta lõpetas täielikult alkoholi joomise ning jälgib nüüd natuke hoolsamalt, milliseid ja mis kogustes süsivesikuid ta tarbib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles