Korea uus näohooldustrend kasutab näo puhastamiseks levinud jooki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Anna Omelchenko

Korea ilutrendid on kogu maailma naiste poolt palavalt armastatud. Nüüd on sealsed ilugurud jõudnud järgmise ilusaladuseni.

Korea ilublogijad on tuntud oma nahahooldusnippide poolest. Uueks soovituseks on naha puhastamine tavalise vee asemel gaseertud veega. Algselt pärineb see soovitus Jaapanist, kuid seda populariseeritakse Koreas. Gaseeritud vesi puhastab nahka ja pinguldab seda puhastuse järgselt, kirjutab DailyMail.

Korea ilulehekülje tegija Alicia Yoon selgitab, et osades spaades on iluprotseduuridel gaseeritud vesi juba ammu kasutusel. Karboniseeritud vett kasutatakse nii näo leotamiseks, aga ka puhastuspatjade niisutamiseks. See muutvat naha jaoks protseduuri toitvamaks. Ekspertide sõnul ei tohiks kohe karboniseeritud veega liialdada, vaid harjutada nahka kihiseva loomuga. Gaseeritud vee kasutamine peaks sobima nende sõnul enamus nahatüüpidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles