Proffide ilusaladused: elurõõmu allikas on vesi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Trei.
Kaia Trei. Foto: Meeli Küttim

Millised ilunipid tõesti toimivad? Kes võiks seda paremini teada, kui need, kes päevast päeva ilumaailma imede keskel oma tööd teevad ja iga kreemipurgi, meigikarbi ja lõhnapudelikesega sina peal on. Kaubamaja ilutiim jagab ajakirjas Hooaeg kavalusi, mida on igal naisel kasulik teada.  Avaldame siinkohal neljanda tiimiliikme saladused.
 

Kaia Trei: elurõõmu allikas on vesi
Juveeli, eksklusiiv- ja meestekosmeetika kategooriajuht

Saaremaa juurtega Kaia (44) on sündinud päikesekiir, keda ilma särava naeratuseta vaid haruharva näha võib. «Minu hea tuju retsept on tegelikult väga lihtne – värskendav ja aromaatne hommikune dušš. Kogu päev saab rõõmsa alguse!»

Kaia eelistab rohelisi lõhnu: mänd, aaloe, eukalüpt, sidrunhein. «Aroomiteraapia ei ole mingi illusioon – see mõjub! Tõstab tuju, täidab pea positiivsete mõtetega ja annab uut energiat.» Jahedale dušile järgneb omakorda lõhnav kehakreem. «Minu kuiv nahk pistab kreemi rõõmsalt põske ja on väga rahul.»

Kaia tunnistab, et on muutliku meelega ja nii pole tal ka kindlaid lemmikuid. «Täna meeldib mulle päike, homme meeldib kuu,» naerab ta laginal. Kuid looduslikust värskusest ja puhtast veest oskab ta alati lugu pidada. «Juba kunagi Saaremaal maal süüa tehes panime alati kurgikoored näkku, juba lapsest peale, et head välja näha. Vesi ja loodus – need on minu ilu ja elurõõmu nurgakivid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles