Raha eest saab kõike: lähitulevikus võib abieluettepaneku teha ka ümber kuu tiireldes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ApoteoSurprise

Alates 2022. aastast on võimalik teha oma abieluettepanek Kuule lennates Frank Sinatra muusika «Lennuta mind Kuule» saatel. Nädalane kosmosereis toimub iseseisvas kapslis, kus viibivad vaid kaks armastajat.

Agentuur ApoteoSurprise, mis on spetsialiseerunud ekstravagantsete abieluettepanekute organiseerimisele, käivitab uue 125 miljonit eurot maksva teenuse, mis võimaldab 21. sajandi šarmantsel printsil oma armastatu kätt paluda ümber Kuu tiireldes. Armastuse võime tõusta Kuuni saab reaalsuseks. Pariisi agentuuri põhieesmärgiks on «lavastada kõige hullumeelsem abieluettepanek ja teha see viimase 13,8 miljardi aasta kõige erilisemaks!»

Alates märtsist 2022 saavad ülirikkad armastajad broneerida täispaketi veebilehel www.proposeinparis.com ja nautida pärast viit kuut järgmist programmi:

  • Eelnev füüsiline väljaõpe ja kaksteist nädalat kestev tehniline väljaõpe.
  • Õhkutõus D-päeval Kennedy kosmosekeskusest Cap Canaveral, (Florida).
  • Kahe kosmoseturisti kiivri kõlaritest kõlab Richard Straussi «Also sprach Zarathustra, Op.30» kui esimene rahustav mõju gravitatsioonist väljudes on tunda.
  • Kolme päeva pärast saabumine Kuu orbiidile, möödumine tolmuvast taevakehast vaid 200/300 km kõrguselt.
  • Kolmekümneks minutiks ühenduse katkestamine Maaga, mille jooksul liugleb kapsel mööda Kuu tagumisest poolest.
  • Frank Sinatra laulu «Lennuta mind Kuule» saatel, orbiidi keskel olles, kaugel igasugusest elust, on võimalik paluda armsama kätt (kihlasõrmused on peidetud skafandri sisse).
  • Imeline Maa ilmumine Kuu kraatrite taustal ning tagasisõit Maale, mis kestab umbes neli päeva enne atmosfääri sisenemist ja lõplikku maandumist.

Kapsli trajektoor sarnaneb legendaarse Apollo 8 missiooni 1968. kapslile, mille maksimumkiirus võib olla 38.000 km/h ning see on varustatud kaheksa kaameraga võimaldades igaveseks ajaks jäädvustada ajalukku armunud paari kosmose ja .... südame vallutamise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles