Laisa tüdruku seksinipid kuumaks suviseks nädalavahetuseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Marcinski / PantherMedia / Scanpix

Kuigi suvel kipuvad ulakad mõtted kergemini pähe (riietus on napp, vaba aega ka rohkem), siis palavus võib ikkagi seksiseiklusi takistama hakata. Higise ja loiuna ei jaksa midagi erilist ette võtta.

Palavuse tõttu tekib kergesti tahtmine seksist üldse loobuda. Keha kleepub higist, jaksu ei ole ja mõte kellegi teise higise keha vastu puutumisest pole just kõige ahvatlevam. Glamour pakub selleks puhuks lahendusi, kuidas kuumahooajal seksuaalelust maksimum võtta.

Vali õige asend

Olgem ausad, palavusest higistades ei ole misjonäriasend naiste lemmik. Kuumal suvepäeval tundub see rohkem piin kui nauding. Vali selline asend, kus nahk-naha kontakti on võimalikult vähe (seljaga mehe poole) ja lase partneril suurem töö ise ära teha. Säästa oma energiat!

Aknad lahti

Kui tead, et keegi ei tule sulle akna taha vahtima, tee aken lahti ja lase jahutaval suvetuulel end kosutada. Eraldatud kohas võte seksida kas või akna peal nautides õueõhu rõõme, aga jäädes ise samal ajal toa turvalisse keskkonda.

Jää jahutus

Pane kohe praegu sügavkülmikusse vett, et õigel hetkel oleks piisavalt jääkuubikuid, millega oma partnerit üllatada. Lase jääkuubikul veidi suus sulada ja musita sellega tema keha. Jäta jää suhu ka siis, kui kallimale oraalseksi pakud.

Seks duši all

Duši all seksimine on täiuslik laisa päeva meelelahutus. Kuna ruumi on vähe, ei pea ka palju liigutama. Higi saate kohe maha pesta ja voodilinad jäävad puhtaks. Jäta meelde, et sa ei karastaks oma meest liiga jaheda veega, muidu ei tule teie seiklusest midagi välja…

Sekslelud

Kõige laisema orgasmi nimel võta appi oma salajased abimehed. Seksmänguasi annab ka su partnerile veidi vähem tööd ja teeb teie seksuaalelu vürtsikamaks. Vibraator toob kiirema orgasmi ilma, et tuleks palavas füüsiliselt palju vaeva näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles