«Minu imelise elu» Marianna: David Beckhami mõõtu kallim välja ei anna, aga siirusega lööb pahviks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Marianna
«Minu imelise elu» Marianna Foto: Kanal 11

Kallimate vanusevahe on teema, mis kütab alati kirgi. Mõned arvavad, et vanusevahe ei mängi suhtes mingit rolli, teised jällegi valivad teadlikult endast kas tunduvalt noorema või vanema partneri. Ka argipäeviti Kanal 11 ekraanil jooksva tõsielusaate «Minu imeline elu» peakangelannadel oli tänases episoodis nii mõndagi huvitavat oma kallimatest jutustada.

Aktimodell Sirje (51) töötas tollal ühes väikelinna koolis, kui jäi silma seal õppivale abituriendile. Ka varasemalt oli noormees ühte oma eelmisse õpetajasse kiindunud olnud, aga Sirje puhul sai ta kohe aru, et naine on talle see õige.

«Temal oli see veendumus kohe esimesest silmapilgust. Ma olin sel päeval, kui ma kooli tulin, korrapidaja-õpetaja. Ta oli mind selja tagant näinud, kui ma korraks aknast välja vaatasin ja üle koridori läksin. Minu figuur ja olemus oli talle nii mõjunud, et ta tundis elektrilööki,» rääkis Sirje.

Sirje ise oli siis 32- aastane vallaline naisterahvas, kes arvas ekslikult, et temal jääbki abiellumata ja lapsed sünnitamata. Elu on aga üllatustest tulvil ja mis tulema peab, see tuleb. Kui tavaliselt 17-18-aastased noormehed kaugeltki mitte pesapunumisplaane ei hau, oli Sirje tulevane pigem erand ja valmis end täielikult pereelule pühendama.

«Ta tegi mulle abieluettepaneku ja hakkas kohe rääkima, et ta tahab minuga pere luua. Minu jaoks oli see saatuse poolt pakutud võimalus, mida ei saanud kasutamata jätta. Kuigi ta minust 15 aastat noorem olin, tahtsin selle ettepaneku vastu võtta ja ma isegi ei kõhelnud,» jutustas Sirje. Nende abielu kestis seitse aastat ja sealt sündis ka ühine poeg.


23-aastasele Mariannale on aga kogu elu vanemad mehed sümpatiseerinud. Kauni naisterahva hinnangul on just vanemate meestega nii emotsionaalsel tasandil kui ka voodis huvitavam.

«Mul on nendega, millest rääkida. Neil on, mida mulle näidata ja õpetada. Nad on küpsemad ja saavad paremini aru, mitte ei jookse järjekordset seelikusaba nähes minema,» arvas Marianna. Hetkel ongi pangandusega tegelev ambitsioonikas naisterahvas suhtes endast 27 aastat vanema härrasmehega.

«David Beckhami mõõtu ta kindlasti välja ei anna, aga samas on ta kuradima siiras. Ma arvan, et just oma siirusega ta lõigi mind pahviks. Tal tuli mind septembrist saadik taga ajada, aga no, enesekindlus viib sihile, » meenutas Marianna armuromaani algust.

Alles maikuus hakkasid asjad kiiremini edenema, kui meesterahvas oma silmarõõmu ühele üritusele kutsus, kuhu neiu algselt minna ei plaaninud. «Ma tänasin teda kutse eest, aga ise juba mõtetes mõtlesin, et looda sa, et ma sinna kohale ilmun.

Saatus on saatus ja juhuslikult jäi see koht täpselt minu kodutee trajektoorile. Tahtsin sealt ilusti mööda kõndida, aga siis ma mõtlesin, et lähen sina üritusele viieks minutiks. Need viis minutit kestavad tänaseks juba kuu aega,» jutustas Marianna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles