«Minu imeline elu»: Iris on nautinud araabia naise luksuslikku elu täiel rinnal

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Iris
«Minu imelise elu» Iris Foto: Kanal 11

Argipäeviti Kanal 11 ekraanil jooksva tõsielusaate «Minu imeline elu» tänases episoodis rääkisid kolm naist, kuidas nad oma õnne leidsid ja hetkel oma imelise eluga sajaprotsendiliselt rahul on. Nad on hoitud ja armastatud nagu printsessid, kuigi elavad kõik erinevat elu.

Kaunis Iris (32), kes 90ndatel stjuardessina leiba teenis, abiellus Bahreini ärimehega ning on tunda saanud luksust, mis paljudele eestlastele tänaseni helesinise unistusena näib. «Mina olen üles kasvanud ajal, mil kõik kaupluses talongiga saadaval oli ja ostmiseks tunde järjekorras seisma pidi. Araabiamaal nägin ma sellist küllust nagu mõnes vanaaegses filmis: lookas lauad, suursugused riided ja ehted, soliidsed autojuhid,» jutustas Iris esmamuljetest, mis teda Eestist Araabiasse elama asudes valdasid.

Iris meenutas, kuidas ta kord Dubais olles sõbrannale paleesse külla sõitis. «Medija autojuht võttis mu hommikul peale ja viis sõbranna juurde. Tema tuba oli printsessile sobivalt paarsada ruutmeetrit suur. Ta aeti üles, pandi riidesse ja tal kammiti juuksed. Sõime koos hommikust ja mõtlesime, mida toredat päevaga ette võtta. Sõitsmine limusiiniga ringi, igale poole olid sissepääsud. Elu nagu paradiisis.»

Hetkel Manhattanis pesitsev Tiina (28) elab pigem tänapäeva muinasjutus ja teda võiks võrrelda Barbie'ga, kes oma elukorraldusega igati rahul on ja Eestisse tagasi ei kipu. «Eesti on nii väike. Ma olen harjunud seal mäsu sees elama. Ma olen nüüd kaks kuud kodumaal olnud ja mul on tunne nagu jääks mu veri seisma. Iga kord, kui ma New Yorgis maandun, paneks ma näpud nagu elektripistikusse ja saaks sealt võimsa elektrilaengu,» jutustas Tiina.

Tiina pidi sõbrannaga algselt küll ainult kolmeks kuuks Ameerika Ühendriikidesse jääma, aga Miamisse kolides enam süda tagasi Eestisse minna ei tihanud. «Läksime Miamisse, sest arvasime, et see on kaunis ja soe koht. Leidsime hea töökoha ja rentisime ilusa maja. Kuidagi hakkas palju raha liikuma ja saime tihti reisida ning head elu nautida,» jutustas Tiina, kelle sõnul on tal alati Ameerikas olles kohutavalt vedanud.

Õnn on naeratanud ka Katile (23) ja seda siinsamas Eestis. Kati naudib värsket suhet oma unistuste mehega, keda ta kord noorena Kroonika kaanel imetles. Neiu sõnul said määravaks Martini head iseloomujooned. «Ta oskab süüa teha. Ma saan temaga maalida. Martinis on  ka selline õrnem pool säilinud ja me saame kõigest vabalt rääkida.

Samas on ta üdinisti tõeline mees, nii vaimselt kui füüsiliselt, avatud, edukas ning julge. Kuigi ta juba 31-aastane on, julgeb ta vahel nagu titt käituda, mis mulle samuti meeltmööda on,» ei saanud Katil oma elukaaslase Martin Saare kirjeldamisel sõnad otsa.

Kauni blondiini sõnul on tema kallimas kõik, millest ta kunagi unistanud on. Ta arvas, et sellist meest maailmas lihtsalt ei eksisteeri, aga tihti koputab õnn meie uksele just siis, kui me seda kõige vähem oodata oskame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles