«Minu imelise elu» Iris: naine on mehe visiitkaart

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Iris
«Minu imelise elu» Iris Foto: Kanal 11

Saatesarja «Minu imeline elu» tänases osas paljastasid kolm võrratut naist oma hea vormi ja kauni näolapi saladused. Sõna said Iris, Tiina ja Kati, kelle on kõigil erinevad elustiilid.

Eksootilise väljanägemisega Iris (32) peab ennast tõeliseks gurmaaniks ja dieedipidamisega hakkama ei saaks. Iris on nüüd üheksa kuud Eestis elanud ja selle ajaga ehk paar-kolm kilogrammi juurde võtnud. Bahreinis olles käis ta igapäevaselt eratreeneri käe all treenimas.

«Minu mehele meeldivad saledamad naised. Ma sain sellest aru ja hoidsin end. Naine on mehe visiitkaart – midagi pole öelda,» jutustas Iris, kes on abielus kuulsa Bahreini ärimehega. Iris naudib head sööki ja trennitegemist ning leiab, et kõik peab balansis olema.

Oma keha ja vaimu tarbeks ei ütle Iris ka spaanaudingutest ära. «Pärast spaad ma olen rahu ise – kellegagi tülitseda ei taha, olen positiivne ja omas maailmas,» rääkis naine, kes külastab korra nädalas spaad ja laseb endale massaaži teha. Vähemalt kord kuus käivat ta juuksuri ja kosmeetiku juures näo- ja juustehooldust ning mani- ja pediküüri saamas.


New Yorgis elav Tiina (28) võttis Ameerikasse kolides kolme kuuga tervelt 12 kilogrammi juurde. Naine rääkis, et Eestist ära minnes oli ta täielik kõrend ja kaalus napilt 50 kilogrammi. Kaalutõus tegi ta meele mõruks. «Ma ei kujuta ette, kuidas üks inimene nii palju juurde võtta saab, nii palju venida. Kaalusin 61-62 kilo ja tundsin end nagu rase,» märkis Tiina.

Kaalutõusu põhjusteks peab Tiina sisselamisega seotud stressi ja säilitusainetest pungil toiduainete tarbimist.«Kohalikele meeldis väga. Hispaanlased on näiteks sellised ümmargused ja pepukestega,» ütles Tiina, kelle lisakilod ainult teda ennast häirisid ja ameeriklastele meeltmööda olid.

Naisterahval, kelle figuurile õieti midagi ette heita poleks, kulus pea kaks aastat, et saavutada ideaalne vorm. Eelkõige loksus kaal paika toitumist jälgides. Trennis hakkas Tiina aga arsti soovitusel käima. Reisimishimulisele naisele mõjusid pidevad lennureisid nii kurnavalt, et ta minestas paar korda. Arst soovitas talle regulaarset spordi tegemist.

Tiinale hakkas füüsiline pingutus niivõrd meeldima, et käib lausa iga päev spordiklubis spetsiaalselt temale koostatud treeningplaani harrastamas.

Ka kuulsa kunstniku Martin Saare elukaaslane ja muusa Kati (23) näeb kauni figuuri nimel vaeva. Ta jälgib väga täpselt oma toitumist ja teeb vähemalt kolm korda nädalas trenni. Nõu on ta küsinud spordiguru Argo Aderilt.

Juuksuriametit pidav Kati peab kaunist ja silmatorkavat välimust nii era- kui ka tööelus väga tähtsaks. «Kui ma oleks hall hiir, siis kes mu juurde tulla tahaks? Kõige parem reklaam on see, kui ma teen endale soengu pähe ja inimesed tulevad mu juurde küsima, et vau, sul on nii ilus soeng, kust sa selle said,» rääkis Kati, kes saavat väga palju kliente väljas käies.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles