«Minu imeline elu»: Katharina on pool elust armastanud oma sõpra

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Katharina
«Minu imelise elu» Katharina Foto: Kanal 11

Brasiilia kirjanik Paulo Coelho on kord öelnud, et armastus ei vaja põhjusi: armastatakse sellepärast, et armastatakse. Ka Katharina tunnistas tänases «Minu imelise elu» osas, et ta ei tea, miks ta kannab ühte inimest juba pea kümmekond aastat oma südames.

Veel said saates sõna Illi, kelle meelest ütlus «Vana arm ei roosteta» paika ei pea, ja värsket suhet nautiv Kati, kes avaldab oma kallimale igapäevaselt armastust.

Ajakirjanik ja üliõpilane Katharina (21) on olnud pea pool elu armunud noormehesse, kellega ta on siiani vaid sõbraks jäänud. «Ma ei tea, mis temas on või miks ma ta peale alati mõtlen. Nüüd üheksa aastat hiljem ma endiselt ei tea, mis see on,» kehitas Katharina nõutult õlgu.

Ta on oma silmarõõmuga kogu aeg väga hästi läbi saanud, mõned korrad ka enda tunnetest rääkinud. Sellest hoolimata on ta elul omasoodu kulgeda lasknud ja pole kordagi tegudeni jõudnud.

Kuigi Katharina pole seda noormeest nüüdseks juba kaks aastat näinud, on too endiselt naisterahva mõtetes ja südamesopis. Samas pole ta sada protsenti veendunud, et ta oma kauaaegse armastusega suhet luua tahaks.

«Kunagi ma olin ikka selles väga kindel. Unistada võib ju igasugustest asjadest, reaalsus on hoopis midagi muud. Ära iial ütle iial, võib-olla oleme kahekümne aasta pärast abielus, võib-olla mitte,» nentis Katharina viimaks, kes naudib hetkel vallaliseelu ja pühendub täielikult karjäärile.


Pensionär Illi on kogenud tõelist armastust endast viisteist aastat noorema meesterahvaga, kes kandis teda kätel, kirjutas luuletusi ja tõi lilli. Lahkumineku kasuks otsustas Illi omakasupüüdmatutel põhjustel: ta pidas end mehe jaoks liiga vanaks ja ei saanud tollele last kinkida.

Nende kaunis romanss kestis kaks aastat ja pärast teineteisega hüvasti jätmist oli Illi nii suures masenduses, et pöördus viimases hädas lausa ühe kaardimoori poole.

«Mida on sulle see kastanpruunijuukseline mees teinud? Kui sa tema peale mõtled, lähevad su silmad märjaks. Unusta ta ära, teie teed on lahku läinud,» andis selgeltnägija armuvalus naisele nõu ja lisas, et varsti on valu möödas.

Nii läkski. Mõned aastad hiljem tuli endine armastus Illile külla. Naise šokk oli suur.

«Kui ma nägin, et mingisugune maakera ronis sealt autost välja, kõht üle püksivärvli ripakil, pekk lõdises tal natuke seal, siis ma ei uskunud oma silmi. Ma mõtlesin, et see pole võimalik, see ei saa tema olla,» meenutas Illi, kes tol korral rasvunud mehe vastu enam midagi ei tundnud. Elu oli teda liialt muutnud.


Kaunis juuksur Kati (23) on värskes suhtes kunstnik Martin Saarega, kellesse ta juba teismelisena Kroonika vahendusel ära armus ja ei osanud uneski näha, et seksika kuulsusega kunagi tulevikus koos elama hakkab.

«Kui ma hommikuti tööle lähen, annan Martinile musi ja ütlen talle, et armastan teda. Tema vastab samaga. Seda on hea öelda, ma leian, et see on oluline. Kunagi ei tea, millised on inimese viimased sõnad kellelegi,» märkis naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles