Perefirma aitab koos kasvada

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli ja Linda Maiustused.
Karli ja Linda Maiustused. Foto: SCANPIX

Kui Katrin Seppa-Silmere (30) hakkas oma esimesele lapsele Karlile poole aasta vanuselt lisatoitu andma, otsis ta võimalikult puhtaid toiduaineid. Teadlik toiduteemaga tegelemine viis ökomaiustusi valmistava perefirma loomiseni, kirjutab ajakiri Naised.

Katrin ja tema mees Silver ei kahetse iial neid unetuid öid, mis nad veetsid selle nimel, et välja arendada parimad šokolaadid, müslid ning muud Karli ja Linda Maiustuste nime kandvad tooted, mis valminud ökoloogiliselt puhastest toiduainetest.

Kuigi Silver ise töötab Pühajärve spaas peakokana, on retseptide poole pealt katsetaja meditsiiniharidusega Katrin, Silver aitab aga leida mahetoorainet. Ja ehkki Silveri palk on arvestatav, ei pea mees oma naise hobina sündinud käsitöö-kondiitriäri sugugi kinni maksma - hoopis Katrin on nende peres see, kes teenib suurema tulu.

Samas Silverit ei häiri, et kaasa on edukas, sest kuigi Katrin tegutseb FIEna, on kogu algatus siiski perefirma mõttelise egiidi all ning pereisa kõrval abiks olemas. Vahel ongi nii, et Katrin hoiab kodus lapsi, Silver aga läheb nende firma kööki ja müttab seal šokolaadivirna taga.

Katrini ja Silveri partnerlussuhe on koosoldud kaheksa aastaga tänu ühisele ettevõtmisele vaid paremaks läinud. «Kui ühist asja ajad, ei ole võimalust, et suhe eri suunda läheks,» usub Katrin.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles