Kim Cattrall: kui naine enda eest seisab, siis on ta õel ja isekas bitch

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Cattrall
Kim Cattrall Foto: SCANPIX

Kuigi «Seksi ja linna» Samantha Jonesina ülemaailmse tuntuse saavutanud Kim Cattrallil on ette näidata kolm abielu ja mitmeid austajaid, ei taha ta end meesteõgija rolliga samastada, vahendab ajakiri Naised.

Siiski pole Kim Cattrall ka ise mingi leebe kuju - palju kära põhjustas näiteks näitlejanna palganõudmine, kui jutuks tuli sarjast filmi tegemine. Tagantjärele ütleb Catrall, et tema jaoks olid toonased rahalised pakkumised solvavad.

«Kui mees seisab enda eest, siis võitleb ta justkui oma perekonna nimel. Kui naine seda teeb, on ta õel ja isekas bitch. Ma tean, et ma pole ükski nendest.» Näitlejanna sõnul ei hinda naised end piisavalt ega tee seda ka ühiskond.

Hiljuti 55. sünnipäeva tähistanud Cattrall elab praegu vallalise elu, jagab oma kodu Londoni ja New Yorgi vahel ning eelistab suurtele ekraanidele teatrilava ja väikeseid filme.

«Ma käin taas kohtamas - see on hirmutav, aga samas ka huvitav. Kohtan huvitavaid mehi. Neid on küll vähe, aga mõne siiski leiab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles