Veider seksifetiš võib suhtele kriipsu peale tõmmata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma seksuaalsusega eksperimenteerimises pole midagi halba, kuni see ei hakka häirima normaalset suguelu, ei mõju sulle alandavalt ega pane sind tegema vastikust tekitavaid asju, kirjutab septembrikuu Cosmopolitan.

Näiteks 26-aastane Diana tutvus viis aastat tagasi mehega, kellega tal oli igas mõttes suurepärane klapp ja metsik keemia, kuni voodisse jõudes selgus, et mehel läheb kõvaks vaid siis, kui naine pissib.

Nüüdseks 33-aastane Helena sai oma üllatuse osaliseks samuti viis aastat tagasi, kui tema boyfriend teatas, et nende suhtest ikka asja ei saa, sest tavaline seks ei paku talle enam midagi - et ta ei soovi lapsi ja abielu, vaid nautida elu ja selle pakutavaid seiklusi ja sado-maso seksi.

19-aastase Andra elu võttis aga ootamatu pöörde siis, kui temast kaks aastat vanem noormees, kellega ta oli aasta aega koos olnud, saabus koju komandeeringust.

Nimelt palus Martin, et elukaaslane talle mingi kõvema eseme tagumikku topiks, sest komandeeringus olles oli ta teatud asutuses sellist kogemust vägagi nautinud.

«Kohe niivõrd, et kui ma tegin vahepeal ettepaneku klassikalist seksi praktiseerida, teatas mees, et kui tal midagi anaalis ei ole, siis tal enam minu peale ei tõuse ega seisa ka,» rääkis Andra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles