Uus juuksevärvimistehnika on veelgi märkamatum ja kaunim kui balayage

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Neumann / Scanpix

Suvel soovivad paljud naised oma juukseid veidi heledamaks toonida, kuid taganevad sellest plaanist, sest kardavad värvi väljakasvamisest tekkivat inetut ranti. Kuigi balayage-tehnika aitab seda ennetada, ei näe see siiski nii loomulik välja, kui üks perfektsionist tahaks.

Nüüd on hakatud kasutama veelgi aeganõudvamat ent tagasihoidlikumat tulemust pakkuvat juuksevärvimistehnikat strandlighting, kirjutab Pure Wow. Strandlighting jätab mulje, nagu oleks juuksed suvepäikese käes heledamaks pleekinud ja miski ei viita blondeerimisele.

Tehnika looja Liz Haven O’Neill sai enda sõnul inspiratsiooni sellest, kuidas tal lapsepõlves suvega juuksed heledaks läksid. «Ma luban, et kui värv kantakse õigesti peale, ei teki väljakasvamisel mingit nähtavat horisontaalset ranti,» kinnitab stilist.

Strandlighting on keeruline tehnika, mis võtab palju rohkem aega kui balayage, mis isegi nõuab juuksurilt head kätt ja teatud kogemuste pagasit. Tänu sellele näevad aga juuksed välja väga mahukad ja loomulikud ning kuna värvi kulub vähem, saavad juuksed ka vähem kahjustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles