Naiste ideaalmees on keskpärane ja usaldusväärne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuus naist kümnest eelistavad pikale, blondile, salapärasele mehele hoopis keskpärast partnerit, näitas värske uuring. Me ihkame kindlust, kodusust, pisut romantikat, huumorit ja enda kõrvale inimest, kes poleks meist väga palju pikem.

OnePolli uuringus 3000 eri vanuses Suurbritannia naisega leiti, et lõviosa eelistab ilmselgelt keskmist meest – vanuses 30 kuni 45 aastat, keskmiselt 1,77 meetrit pikka, tumedapäist, nägusat, täiskohaga tööga, kuid loomingulise küljega inimest, vahendas Daily Mail.

Kaheksa naist kümnest ütles, et nende ideaalmehel oleks tumedad juuksed ning vaid kaks protsenti unistasid punapeast. Neli vastanut kümnest ootab, et mees oleks 1,77 meetrit pikk või lühem ning vaid neljandik ihkas vähemalt 1,83 meetri pikkust partnerit.

Vaatamata sellele, et ideaalmeest nähakse keskpärasena, unistavad naised siiski romantilisest abieluettepanekust – ligi kolmandik (31 protsenti) küsitletutest pidas maailma parimaks kohaks, kus kätt paluda, Eiffeli torni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles