Viis kõige silmatorkavamat (ja veidramat) trendi, mis on sel aastal ilma teinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gucci tossud.
Gucci tossud. Foto: Alessandro Garofalo / Reuters

Pool 2018. aastast on läbi. Võtame korraks aja maha ja vaatame tagasi, millised pöörased trendid jäävad seda aega iseloomustama.

Inetud tossud

 

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Koledate spordijalatsite trendiga tegi algust Skechers, siis jätkasid seda Adidas, Balenciaga ja veelgi peenemad brändid nagu Louis Vuitton, Margiela, Gucci, Calvin Klein ja Dior. Tundub, et moeloojad panevad klientide maitse proovile ja testivad piire, mille eest on inimesed nõus 700-1000 eurot välja käima.

Pisikesed Matrixi päikeseprillid

Balenciaga ja Prada juhitud trend sai suurema hoo sisse siis, kui Rihanna ajakirjale Dazed kaanefoto jaoks poseerides imeväikeseid päikeseprille kandis. Kevadel kandsid selliseid prille ka Gigi Hadid ja Kendall Jenner, kes on mõistagi noortele suureks eeskujuks.

Kõiksugu läbiapistvad esemed

 

A post shared by HELMUT LANG (@helmutlang) on

Läbipaistvate riiete ja aksessuaaride eest võime tänada Kanye Westi, kes need esimesena oma Yeezy moekollektsiooni pani. Läbipaistvad esemed on nüüdseks võitnud populaarsust ka mujal, kuigi need ei ole praktilised ja ka esteetiline pool tekitab küsimusi.

«Tervendavad» kristallid

Kummaliselt kultuslikud kristallid on saanud väga populaarseks ja kuulsused õhutavad sellele trendile aina takka. Pole ime, et paljud tahavad olla nagu Kim Kardashian, Bella Hadid, Gwyneth Paltrow ning Mary-Kate ja Ashley Olsen, kes truult oma kristallidesse usuvad. Gucci näiteks ühendas kaks trendi ja pani kristallid oma inetutele tossudelegi.

Mikrokäekotid

Imepisikesi käekotte sai näha juba mitu aastat tagasi, kuid sel aastal on popiks saanud nii väikesed kotid, kuhu ei mahu isegi telefon ära. Trendiga on kaasa läinud näiteks Louis Vuittoni, Fendi ja Jacquemus fännid, kelle seas on ka Kendall Jenner ja Rihanna.

Allikas: Dazed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles