Vilja ja Taimo suhte värskus peitub lihtsates asjades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Toomast ja Taimo Toomast.
Vilja Toomast ja Taimo Toomast. Foto: Priit Simson

Mullu suvel abiellunud Vilja Savisaar-Toomasti ja Taimo Toomasti suhte värskuse säilimise saladus peitub väga lihtsates tõdedes – püüdke asju ikka koos teha ja ärge unustage ka seksi!

Kõige lihtsam viis värskust säilitada on Taimo sõnul see, et üks ei oota kogu aeg teiselt poolelt midagi, vaid püüab ka ise asju edasi viia – alustada võiks tema arvates kas või koos söögitegemisest, sai lugeda ajakirjast Kroonika.

Ühise eine valmistamine on Taimo sõnul muidugi väike näide, aga teineteise aitamine ja toetamine – need on olulised märksõnad: «Kõigil on vahel väsimus ja paha tuju, ollakse liimist lahti, aga ka siis on oluline, et ei hakka sõimama - «Mis sa oled nii kuri!» - vaid pigem mõistad ja püüad ka mõne teravuse lihtsalt mööda lasta. Kuigi Viljal praktiliselt seda ei esinegi, tema on hästi altruistlik. Ja muidugi, seksi ei tohi ka ära unustada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles