Kuidas näidata partnerile, et oled talle truu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrii Omelnytskyi / Panthermedia / Scanpix

Erinevate kohtamisrakenduste, näiteks Tinder, leviku tõttu tähendab ühele partnerile truuks jäämine rohkem kui kunagi varem. Suhteeksperdid selgitasid, kuidas näidata kaaslasele tõelist pühendumist.  

Kohtamisrakenduste kontode kustutamine võib olla üsna raske, kuid suhteekspertide hinnangul on see vajalik, et näidata kaaslasele tõelist truudust, vahendas The Independent.  

Suhtepsühholoog Madeleine Mason Roantree sõnul näitab kohtamisrakendustest konto kustutamine, et inimene võtab suhet tõsiselt. Roantree hinnangul tähendab see tugevat suhet ja aitab suurendada suhtes ka omavahelist usaldust. 

Kohtamistreener James Preece nõustus Roantreega ning lisas, et partnerile on väga oluline näidata, et pühendutakse vaid talle. Samuti teed nii enda kaaslasele selgeks, et sinu valik on tehtud ja tahad vaid teda enda kõrvale. Samas lisas Preece, et armusuhte alguses ei ole ole vaja veel kohtamisrakendust kustutada, sest nii võib jääda mulje, et oled partnerisse liigselt kiindunud.

Õige aeg kohtamisrakenduse kustutamiseks on Preece sõnul siis, kui hakatakse koos magama tulevikuplaane tegema. Kohtamisrakenduste kontode alles jätmine jätab Peerce sõnul partnerile ka mulje, et ta ei suuda kaaslasele kõike vajalikku pakkuda ning ei ole tema jaoks piisav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles