Tuntud 66-aastane telestaar abiellus endast pea 30 aastat noorema tüdruksõbraga (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Clemens Niehaus / PantherMedia / Scanpix

Teleseriaalis Knight Rider tuntud USA näitleja David Hasselhoff abiellus eile Itaalias türuksõbra Hayley Robertsiga, kellega oli olnud koos seitse aastat.

Eile abiellus telesaadetest «Knight Rider» ja «Baywatch» tuntud Ameerika Ühendriikide 66-aastane näitleja David Hasselhoff tüdruksõbra Hayley Robertsiga Lõuna-Itaalias, vahendas The Sun

Hayley Roberts ja David Hasselhoff. 
Hayley Roberts ja David Hasselhoff. Foto: JMWES / Jeffrey Mayer / Scanpix

«Teisipäeval on mu sünnipäev, ning selle puhul läheme reisile ja abiellume. Pulm tuleb aga väike ja ainult pereringis Puglias, mis asub Lõuna-Itaalias,» ütles Hasselhoff eelmisel kuul Entertainment Tonight`ile. Näitleja sõnul kasutati abielusõrmustena Hasselhoffi jaoks väga erilise tähendusega sõrmuseid, sest need kuulusid tema vanematele. Tema sõnul valis ta abielusõrmusteks just enda vanemate omad, sest need toovad õnne. 

Aasta enne kihlumist ütles Hasselhoff aga, et ta ei abielluks Walesist pärit tüdruksõbraga, sest nende vanusevahe on liiga suur. Samas tunnistas näitleja, et tal võtaks aastaid, et Robertsist üle saada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles