Uhke värk: Lenna loodud kollektsiooni materjalide leidmiseks kulus üle poole aasta

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ja nad tegid seda jälle! Armastatud laulja Lenna koos Tallinn Dollsiga lõid esimese kollektsiooni emadele ja tütardele, millest kajastub generatsioonidevaheline armastus, ürgnaiselikkus, puhtus ja vabadus.

Ja otseloomulikult kajastab see Lenna enda suhet oma pisipere ja tütarde Matilda ja Amiga. Seda kõike ka neile eriliselt südamelähedases kohas Setomaal Piusas.

«Tahtsin luua midagi hästi armsat just tirtsudele,» räägib Lenna, kuidas kollektsioon sündis. «Ja sealt sai kõik alguse, nii materjalide, lõigete kui ka värvide osas. Naturaalne Ja lihtne.»

«Kollektsiooni «INTO THE WILD» võtmeelemendiks on tõesti eriti mõnus kangas, mille osas Lenna oli väga nõudlik,» ütleb ka Tallinn Dollsi looja Mari Martin. «Pehmetes toonides kahekordne kortsutatud puuvill lausa paitab keha ja on seljas kerge kui udusulg. Tuleb tunnistada, et õigete materjalide leidmine oli üks tõeline väljakutse ja võttis aega üle poole aasta, aga eks see oli seda väärt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles