Neli sügistrendi, mida saab juba täna kandma hakata

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Shayk at the 2018 CFDA Fashion Awards at the Brooklyn Museum in Brooklyn, New York.
Irina Shayk at the 2018 CFDA Fashion Awards at the Brooklyn Museum in Brooklyn, New York. Foto: zz/Dennis Van Tine/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Kuumalaine keskel on seda raske uskuda, kuid sügis ei ole enam kaugel. Ühtlasi tähendab see värskendavat tuuletõmmet moemaailmas, sest paljud naised ootavad kannatamatult sügisriiete kandmise võimalust.

Tegelikult polegi trenditeadlikel vaja kaua kannatada – mõned sügishooaja stiilielemendid on katavad ka suvekuumuses, kirjutab Pure Wow.

Loomamustrid

Leopard, gepard, sebra ja kes veel! Loomariigi kaunima karvaga esindajate eeskujul on sügismoes palju loomamustrit ja sellest inspireeritud detaile. Kombineeri loomamustreid neutraalsete toonidega.

Loomamuster.
Loomamuster. Foto: J.BENAROCH/SIPA / Scanpix

Erksad põhivärvid

Sügismoes teevad ilma silmatorkavalt erksad värvid. Võid kanda nii laiu triipe kui ühevärvilisi kirkaid riideid, milles on kaks kuni kolm tugevat värvi omavahel kokku pandud.

Zoe Kravitz.
Zoe Kravitz. Foto: AKM Images / GSI Media / Vida Press

Ripatsiga kaelaketid

Silmatorkavad kaelaketid on ägedad, aga need on veelgi ägedamad, kui neid on mitu tükki üksteise otsas. Sügismoes hinnatakse kihiti sätitud kaelakeesid, mis on erineva pikkusega. Ole maitsekas ja vali kõik ehted samast materjalist.

Lily Allen.
Lily Allen. Foto: BRLON / LDNPIX / MEGA /Scanpix

Teksaseelik

Mugav ja praktiline teksaseelik võib nüüd kapipõhjast jälle välja tulla. Tänavu peab vaid silmas pidama, et moes on kõrge vööosaga teksaseelikud, mis ei ole ka väga minid. Trendikal teksaseelikul on kaunistuseks lisanööpe, lehve, taskuid ja teisi vigureid, mis selle eriliseks teevad.

Modell Shanina Shaik.
Modell Shanina Shaik. Foto: BBLOS / MEGA / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles