Eksperdid: see on parim (ja lihtsaim) viis tõestada, et oled suhtele pühendunud

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: stocksnap

Kuidas teada, et te olete nüüd päriselt paar? Kas peaks võtma asja jutuks või pakkuma välja, et «paneme end feisis suhtesse»? Ja kas ta üldse on ühe-inimese-inimene? Kuidas teada? Kuidas see asi tänapäeval käib?

Metro esitab just selle küsimuse: kuidas näidata oma uuele kallimale, et sa võtad asja tõsiselt, kuid samas ei taha temaga seda vestlust maha pidada? Ning annab ka hea nõuande: sa võiksid lihtsalt oma kohtinguprofiilid sulgeda ja rakendused ära kustutada.

Suhteekspertide sõnul on just see parim viis näidata uues suhtes pühendumist. Nii on ka lihtne hoida ära kiusatust vallaliste horde Tinderis piilumas käia. Rakenduse kustutamine näitab su kallimale, et sa oled otsimise lõpetanud ja valmis astuma püsisuhtesse. Kohtingutreener James Preece’i sõnul on see väga oluline verstapost.

«Sa annad selge signaali: nüüdsest keskendume vaid teineteisele,» ütles Preece. Samas rõhutas asjatundja, et võtmeküsimuseks on ajastus. Seda ei tasu teha liiga vara, sest nii võid sa uue partneri ära hirmutada ning lisaks jäävad sul sobivamad kandidaadid ehk nägemata.

«Kui sa oled just hakanud kellegagi kohtamas käima, siis ei tasu veel rakendusi eemaldada,» ütles Preece. «Aga kui te juba magate ning räägite tulevikust, on aeg seda teha.»

Preece rõhutas, et kohtingurakenduse alles jätmine võib suhtesse külvata ebakindlust ning panna partneri tundma, et temast ei piisa. Muidugi tasub ka kindlaks teha, kas su profiil on ka päriselt suletud või pead sa selleks tegema eraldi liigutuse.

Kui te mõlemad kustutate ära oma kohtingurakendused, on see kindel märk, et olete valmis suhtele pühenduma ja te ei otsi enam kedagi teist. Ja selleks on vaja vaid ühte klikki.

Lugu ilmus esmakordselt 6.08.2018

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles