Nicole Kidmani 4 lihtsat ilunippi

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Scanpix

Armastatud Austraalia juurtega näitlejanna Nicole Kidman, kes sai hiljuti 51-aastaseks, figureerib endiselt erinevates iluedetabelites. Millised on staari lemmikud ilunipid?

Eeterlikud õlid

Aroomiteraapia on osa Kidmani argipäevast, vahendab The Zoe Report.
«Ma lisan eeterlikke õlisid vannivette. Eukalüptiõli, kui ma ei tunne ennast hästi või siis lavendli-, bergamoti-, jasmiiniõli. Ma naudin head lõhna,» sõnab näitlejanna.

Hea uni

Me juba teame, et hea uni on parim ilunipp ja sellega nõustub ka Kidman.
«Uni on väga oluline. Kasutan aeg-ajalt parema une nimel
Sleepio äppi,» annab ta soovituse.

SPF50

Päikesekaitse on samuti tähtis. «Kasutan päikesekreemi isegi filmivõtetel, kui pean päikese käes viibima. Kuna olen loomult hajameelne, siis on mul mitu kreemi, mida hoian käekotis, vannitoas ja basseini lähedal.»

Värske õhk

«Ma olen täielik looduslaps,» sõnab näitlejanna. «Kasutan iga võimalust, et värskes õhus viibida ja sporti teha. Eriti armastan rannas käimist ja ookeanis ujumist.» Kuumal suvel tasub Kidmanist eeskuju võtta ja ujumisriideid ning käterätti autos hoida, et võimaluse korral saaks kiire supluse teha.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles