Sodiaagi saladused: kuidas sinu tähemärk maailma muudab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Denis Bryukhovetskiy / PantherMedia / Scanpix

Elame keerulisel ajal - poliitilised pinged, rahutused, päev-päevalt suurenev keskkonnareostus. Tunned, et tahaksid midagi ära teha? Sinu sodiaagimärk ütleb, kuidas saad maailma paremaks muuta.

Jäär

Sina oled liider. Olles esimene sodiaagimärk, astud sa seni käimata teedele. Sa oled esimene, kes võtab juhtimise üle ja kellel on võimekust viia teised suurte muutusteni. Sa oled revolutsionäär, sest sa seisad asjade eest, millesse usud ja teised järgnevad sulle. Sa oled muutuste eesotsas, sest jääd oma intuitsioonile kindlaks.
 

Sõnn

Sinu arvamused lähevad teistele korda. Kuigi sa ei pruugi sellest aru saada, on su sõnadel suur tähendus ja võimekus inimesi liita. Kui revolutsioon tuleb, on sinu heakskiit oluline. Sa lisad teiste arvamustele kaalu ja väärtust. Kui oled piisavalt tark, saad anda hääle neile, kes seda kõige rohkem vajavad.
 

Kaksikud

Sind saadab suurim edu vestlemise ja suhtlemise käigus. Sa oled enda jaoks olulistele inimestele toeks, maksku mis maksab. Sul on võimekus suhelda suurte massidega. Kasuta oma võimu, et rääkida asjadest, mis on olulised, sest inimesed kuulavad sind. Sinu tõekspidamistel on võimu kõiki inspireerida.
 

Vähk

Sa vaigistad revolutsiooni ja tood rahu. Sinu võimed avalduvad kõige paremini lähisuhtluses teiste inimestega. Sinu empaatiavõime paneb isegi kõige kaugemad võõrad sind kuulama. Sul on võimu muuta inimeste mõtteviise lihtsalt oma kohaloluga. Ole vabatahtlik ja aita tuua rahu, kui protestid võtavad üle. Olles hooliv, poed sa teistele sügavale südamesse.
 

Lõvi

Sa oled revolutsiooni eestkõneleja. Sind austatakse ja kui sa räägid, siis teised kuulavad. Sinu arvamused on olulised ja sinu viha puudutab kõiki. Räägi lõvile omase rahulikkusega. Inimesed suhtuvad sinusse lugupidamisega ja on nõus kaasa tulema kõigega, mida soovitad. Kui võitled lahingus õige poole eest, võidad sõja.
 

Neitsi

Sinu kohalolu on muutuste jaoks vältimatult vajalik. Sinu arusaamine poliitika iseloomust ja sotsiaalsetest protsessidest aitab saavutada stabiilsust ja vastupidavust. Sa kavandad sündmusi ja üritusi, mis kutsuvad esile muutusi. Sa muudad maailma paremaks luues stabiilse aluspinnase. Sa alustad suurt muutust, kui annad oma häid logistikateadmisi teistele edasi.
 

Kaalud

Kohalolu on sinu viis maailma muuta. Inimesed imetlevad sinu panust ühiskonnas ja võttes osa üritustest ja tegevustest, mis muudavad maailma, paned sa ka teised endale järgnema. Kõik tunnevad end sinu lähedal olles hästi ja teretulnuna. Sinu võimekus koondada inimesed enda ümber nii sotsiaalmeedias kui päriselus, inspireerib kõiki tegelema teemadega, mis on tõeliselt olulised. Kasuta seda.
 

Skorpion

Sinu võime paljastada informatsiooni ja detaile, mis on olulised, on ainulaadne. Hankides fakte ja küsides kõige olulisemaid küsimusi, suudad sa inimesed panna rääkima olulisest. Kui sa millestki hoolid, ei ole takistusi, mis keelaksid sul leida kogu tõe. Sinu tõde otsiv loomus aitab paljastada kõik peidetud faktid. Tõde võidab kõik.
 

Ambur

Sa oled muutuste eestvedaja. Sa suudad varakult uued uskumused omaks võtta ja tihti oled sotsiaalsete muutuste eesotsas, tutvustades uusi ideid ka teistele. Sinu lõputu janu uue järele inspireerib muutuste seemneid istutama kõikjal, kuhu lähed. Jagades oma kogemusi teistega, tekitad uusi ideid, mis ka teisi edasi viivad. Sa muudad maailma paremaks järgides oma intuitsiooni ja jagades oma reiside käigus õpitut.
 

Kaljukits

Sina aitad süsteemi stabiliseerida. Kui muutused on tekkimas, vastutad sa strateegia loomise eest. Revolutsioon ei alga päevapealt. Tehes kindlaks, et asjad ei kuku kokku, annad sa revolutsioonile võimaluse kasvada. Läbi planeeerimise, distsipliini ja raske töö, lood sa muutuste elluviijatele erinevad teed. Sind usaldavad erinevad pooled ja tänu sellele, suudad säilitada vajaliku tasakaalu stabiilsuse ja progressi vahel.
 

Veevalaja

Sa viid ühiskonda edasi. Sinu vastuoluline, unikaalne ja uuele suunatud mõtteviis aitab kogu ühiskonda muutuste lainele viia. Mis on nüüdseks ühiskonnas aktsepteeritud, oli Veevalaja poolt soovitatud juba dekaad tagasi. Sind tuntakse kui suurte muutuste eestvedajat. Sa suudad kõigutada ka ükskõikseid. Teiste eest seistes ja piire nihutades, suudad sa esile kutsuda suure muutuse.
 

Kalad

Sa oled unistaja. Sinu kujutlusvõime ja visioon tulevikust on olulised maailma muutmiseks. Sul on võime muutusi ette näha ja nende kujunemises kaasa rääkida. Kasuta seda erilist annet, et luua parem maailm, mida me vajame. Unista suurelt ja usu paremasse. Kui sa leidad midagi õiget, jaga seda teistega. Sinu optimism on vajalik, et asjad läheksid paremaks. Kujutledes maailma, mida sa tahaksid näha, saad selge aimduse, mis vajab muutmist.

 

Allikas: Thought Catalog

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles