Soenguideed šampoonivabadeks päevadeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sasisoeng.
Sasisoeng. Foto: SCANPIX

Pole aega hommikul juukseid pesta? Pole probleemi. New Yorgi juuksurisalongi Chris Chase Salon loovjuht Paul Cucinello jagas näpunäiteid, kuidas vähese ajaga hea väljanägemine saavutada, kirjutas Oprah.com.

Kui sul on pikad kiharad: peen hobusesaba

Siin on kiire lahendus, kuidas hobusesaba järgmisele tasemele viia.

  1. Kui su juuksed on kuivad, siis kanna neisse hernetera mõõtu kogus stiliseerivat juuksekreemi, et juuksed paremini hoiaksid.
  2. Seejärel kammi juuksed keskelt lahku. Jäta 5 sentimeetri laiused salgud mõlemale poole nägu. Ülejäänud juuksed tõmba kukla juurde hobusesabasse ning kinnita kummipaelaga.
  3. Järgmiseks, tõmba lahtised salgud vasakult ja paremalt ümber pea madala hobusesaba juurde. Seo teine kinnitus esimese peale, et salgud paigal püsiks.
  4. Lõpuks võta hobusesabast umbes 2,5 sentimeetrine salk, keeruta see kummipaelte maskeerimiseks ümber kinnituskoha ning kinnita altpoolt patsi juukseklambriga.

Kui sul on loomulikud lokid: kerged hommikused lained

Šampoonitamise vahele jätmine võib lokkidele isegi kasuks tulla. Cucinello sõnul on ülepesemine üks peamisi põhjuseid, miks juuksed «elektrit täis» lähevad.

  1. Õhtul enne voodisse heitmist niisuta (ära loputa) juukseid, kasutades spreipudelit. Kanna juustesse lokkidele mõeldud vahtu.
  2. Jaga juuksed kolme ossa ja punu need patsideks – alustades juuste keskelt ja kinnitades need paar sentimeetrit enne otsi.
  3. Hommikul haruta patsid lahti ja tõmba juustest sõrmedega läbi – kasuta samal ajal siluvat kreemi, et lendlevaid juuksekarvu taltsutada. Sellega saad üleöö lokkide asemel kerged lained.

Kui sul on õhukesed juuksed: suur palmik

Loo illusioon kohevusest, tõmmates kõik juuksed ühele küljele ja viimistledes lakiga.

  1. Hoia tootepudelit peast viie kuni kaheksa sentimeetri kaugusel ja pihusta vormivat juukselakki juurtele. Lase vahendil paar minutit seista.
  2. Tõmba kätega juuksejuurtest otsteni, et juukseid kohevile ajada. Siis heida kõik kiharad ühele õlale ja punu lõdvaks patsiks.
  3. Kinnita läbipaistva või juustega sarnast tooni paelaga. Parim on selle stiili juures see, et mida ebatäiuslikum see soeng on, seda parem, ütles Cucinello.

Kui sul on lühikesed juuksed: taha silutud soeng

Varja pesemata juukseid ja proovi seda ülisiledat ja –lihtsat looki.

  1. Tõmba juuste pealmine kiht üles hobusesabasse. (Kui sul on järguline poisipea, siis võid alustada teisest sammust.)
  2. Kanna alumistele juustele (taha ja külgedele) rohkelt lakki (kui sul on paksud või lainelised juuksed, eelista võiet) – silu juuksed kammiga paigale.
  3. Vabasta pealmised juuksed ja silu need sirgendajaga - suunaga ettepoole ja ühele küljele.
  4. Tee küljele juukselahk ja viimistle soeng juukselakiga.
     
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles