Luksusbränd ALPAKA osaleb moepealinna tippmessil

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eesti oma elustiilimärk ALPAKA osaleb septembris toimuval Pariisi suurimal ja mainekaimal disainivaldkonna messil Maison & Objet. 2007. aastal asutatud bränd toodab sisustusaksessuaare ja moodi alpakade villast ja nahast ning ühendab põhjamaist disainikeelt Peruust pärit hinnalise kiuga. Ettevõtte osaleb messil juba kümnendat aastat. Tuleval kuul esitletakse esmakordselt avalikkusele disainer Anni Ilvese selle sügis-talve kollektsiooni uudistooteid.

7.- 11. septembril Pariisis aset leidev sisustus- ja elustiilimess Maison & Objet toimub juba aastast 1995 ning on tänaseks kasvanud disainivaldkonna kogu maailma üheks aasta tippsündmuseks. Mess toimub igal aastal kaks korda ning koondab selleks ajaks moepealinna kokku disainisektori professionaalid ning maailma tippkaubamajade ja -butiikide ostupersonali. Messil osaleb iga-aastaselt 3000 eksponenti ning ligi 90 000 külastajat 200 eri riigist.

ALPAKA kaasasutaja ja tegevjuht Peeter Pappel kiidab Pariisi messi rahvusvahelisust ja head mainet. «Meie jaoks on Pariisi mess kahtlemata üks olulisemaid kanaleid rahvusvahelise ostja leidmiseks. Käime iga aasta ka teistel messidel Saksamaal, Ameerikas ja Jaapanis, ent nende külastajaskond on pigem regionaalne,» räägib Pappel. «Viimastel aastatel oleme panustanud palju ka messiboksi kujundusse ja see on toonud palju positiivset tagasisidet ja ka tellimusi. Aasta-aastalt käies kasvab tasapisi ka brändi tuntus, on tekkinud püsikliendid ning ka maailma tuntuimad poed on hakanud meid üles leidma. Ka sel aastal ootame messilt olulist tellimuste kasvu. Sel suvel kinnitas EAS ka ettevõtte arenguplaani järgmiseks pooleteiseks aastaks, ühtekokku toetatakse seitsmel välismessil osalemist. Pariisi mess on neist esimene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles