Kolm sodiaagimärki, kes on sündinud seksikaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Mõned inimesed on ihaldusväärsed, ilma et peaks selleks midagi erilist ette võtma ja oma välimusele palju rõhku panema. Uuri järele, millised sodiaagimärgid on loomulikult kõige atraktiivsemad.

Mõned inimesed meelitavad teisi magnetina ligi ka siis, kui on väsinud või kannavad inetuid riideid. Isegi oma kõige halvematel päevadel on nad võluvad, kirjutab Elite Daily.

See võib olla üllatus, aga oma rolli mängib selles ka sodiaagimärk, milles inimene sündinud on. Siin on kolm tähtkuju, kes teiste seas atraktiivsuse poolest rohkem esile tulevad.

Kaksikud

Kaksikud on tuntud oma tujukuse poolest, kuid see teeb neid ka väga kirglikuks ja atraktiivseks. Peamiselt võluvad Kaksikud neid, kel on igav ja kes tahavad midagi uut. Kaksikute märgis sündinud inimesed on arukad, säravad ja huvitavad. Nad on innovaatilised ja seksuaalsed. Kaksikute sodiaagimärgil on aga ka omad miinused. Nimelt on nad üpris isekad, mõeldes vaid enda vajadustele ja naudingutele.

Ambur

Amburid on enamasti monogaamsed, kuid see ei tähenda, et nad ei oleks kirglikud. Nad püüavad alati rahuldada oma partneri vajadusi. Amburid on oma olemuselt väga atraktiivsed, sest nad on sundimatult enesekindlad. Tänu sellele on nad edukad nii töös kui ka seksuaalsuhetes. Seksuaalsus on Amburitele väga tähtis.

Skorpion

Skorpionidel on väga sügav iseloom. Nad on alati valmis uuteks seiklusteks ja kogemusteks. Skorpionid arvestavad alati oma partneri vajaduste ja rahuldusega, sest neile on tähtis harmooniline suhe, kus mõlemad oleksid õnnelikud ja omadega rahul. Kahjuks võib juhtuda, et Skorpionid ei ole alati truud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles