5 põhimõtet, millega uut hooaega tervitada

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Sügis ei ole enam kaugel ja selleks, et värviliste lehtede hooajast maksimum võtta, jagame mõned soovitused. 

EliteDaily on kirja pannud viis põhimõtet, mida uuel hooajal meeles pidada.
 

1. Lase väikestel asjadel minna

Päevad on tihedad ja stress võtab võimust. Koosolek ei läinud nii nagu plaanitud ja nääklete elukaaslasega tühiste asjade pärast. Proovi uuele hooajale vastu minna muretuma suhtumisega ja koormavatest emotsioonidest lahti lasta. Lahendage kaaslasega erimeelsused ja lase sel koosolekul minna. Päeva lõpuks on hea enesetunne ja inimsuhted kõige olulisemad. 
 

2. Ära karda muutusi

Kõik on uus septembrikuus! Sügise tulek tähistab uue hooaja algust ja annab hea võimaluse end muutustele avada. Ainus kindel asi elus on pidev muutumine. Ajaga muutuvad nii sinu eelistused kui ka soovid. Öeldakse, et parimad asjad algavad mugavustsoonist väljaspool, nii et ära pelga muutusi ja mine neile vastu avatud meelega.
 

3. Ära lase takistustel võimust võtta

Elus tuleb ikka takistusi ette ja iga päev ei pruugi olla sinu päev. Uuel hooajal on hea anda endale lubadus, et kui universum saadab su teele takistusi, ei lase sa ennast heidutada ja proovid leida teise tee, mis eesmärgi suunas aitab liikuda. Takistused aitavad meil märgata asju, millest muidu oleksime mööda läinud.
 

4. Ole sina ise

Sügisega koos tuleb ka Halloween, mis pakub lõbusat võimalust end kellekski teiseks kostümeerida, ja kuigi see on põnev vaheldus, peaksid argipäeval siiski proovima iseendaks jääda. Iseendaga rahu tegemine ja endale kindlaks jäämine ei ole alati lihtne, kuid olles iseenda vastu aus, oled päeva lõpuks endaga rohkem rahul.

 

5. Armasta ennast

Uus hooaeg on suurepärane võimalus keskenduda iseenda heaolule. Õpi ennast ja oma soove tundma, usalda oma sisetunnet ja usu endasse. Kui saad endaga hästi läbi, mõjud inspireerivalt ka teistele inimestele.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles