Kes on «Pilvede all» Kertu uus sõbranna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Juba kahe nädala pärast alustab Kanal 2's «Pilvede all» uus hooaeg, mis toob ekraanile mitmeid uusi tegelasi.

Üheks peamiseks neist kujuneb Kertu kolleeg ja sõbranna Siiri, keda kehastab Merilin Kirbits. Emotsionaalne ja särtsakas naine on küll hea kuulaja, kuid sama sõnakas ütleja, kui midagi ei meeldi või oma arvamust vaja väljendada. Küllap ongi Kertule sellist sõpra vaja, sest abikaasa Andrese ja eksabikaasa Erikuga on suhted keerulised ning probleeme, mida Siiriga arutada, juba jagub. Nagu ikka, võib heast sõbrannast olla palju abi, kuid mõnel teisel hetkel ka palju probleeme. Nii on ka Siiriga, kes üksiku naisena pole alati ehk kõige parem nõuandja abielumurede osas. Samal ajal tuleb Kertul kaasa elada Siiri püüdlustele leida endale õige mees.

Merilin Kirbits ja tema värvikas ning huumoriga mängitud Siiri on ekraanil alates uue hooaja teisest osast. Hooaja avaosa on eetris juba 5. septembril, kell 21:30, Kanal 2-es.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles