Tõeliselt stiilsete inimeste 6 harjumust, millest eeskuju võtta

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Palermo
Olivia Palermo Foto: Michael Baucher / imago / PanoramiC / Scanpix

Mood tuleb ja läheb, aga stiil jääb. StyleCaster toob välja stiilsete inimeste kuus harjumust, millest on hea eeskuju võtta. 

1. Nad ei välista ühtki poodi

Oma stiili leidnud naised hüppavad sisse ka kõige juhuslikemana näivatesse poodidesse, sest ei või iial teada, milliseid pärleid sealt leida võib. Kindlasti külastavad nad tihti ka kaltsukad ja vintage-poode.
 

2. Nad mängivad väikeste detailidega

Tõeliselt stiilsed naised kannavad palju basic-esemeid ja mängivad väikeste detailidega. Võib-olla jäi sulle silma tema lihtne triiksärk? Kui aga tähelepanelikumalt vaadata on särgil ehk avatud üks nööp rohkem kui tavaliselt, särgi juurde on kombineeritud vinged kontsad või kannab ta kõrvas hoopis pilkupüüdvaid kõrvarõngaid?
 

3. Nad näevad alati välja pisut vähem sätitud

Stiilsed inimesed paistavad tihti teistega võrreldes grammike vähem sätitud ehk nende välimus ei pruugi olla viimseni viimistletud. Näiteks lähevad nad peole vinge pükskostüümiga, kui kõik teised kannavad litritega kleite või sätivad juuksed lohakasse krunni, kui teistel on juuksed lahti.
 

4. Nad ei aja taga brändinimesid

Kõige stiilsemad inimesed on aru saanud, et mitte konkreetse brändi tooted, vaid nende enda stiil on see, mis nad väljapaistvaks muudab. Nad ei aja taga brändinimedega tooteid, vaid kannavad enesekindlalt asju, mida armastavad.
 

5. Nad ei ole moe orjad

Nad ei lähe kaasa iga trendiga, vaid neile meeldib moega iseseisvalt katsetada. Samuti ei võta nad moodi liiga tõsiselt ja julgevad teistest erineda.
 

6. Nende eesmärk ei ole välja näha stiilne

Veel enne, kui olid olemas moeblogid, Instagrami mõjutajad ja moenädalad riietusid inimesed oma elustiilile vastavalt niimoodi, et neil oleks oma riietes hea ja mugav olla. Pole oluline, millise brändi kontsi sa kannad - kui sa ei saa nendega kõndida, ei ole sa stiilne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles