Sodiaagi saladused: septembri seksihoroskoop paljastab su salasoovid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JCB Prod / PantherMedia / Scanpix

September annab paljudele võimaluse järelemõtlemiseks, kas praegune suhe on päris see õige või on kuskil ootamas midagi enamat. Astroloog Donna Page lubab intensiivseid tundeid ja kirge, mis on kõige võimsam kuu lõpus täiskuu ajal.

Jäär

10. septembril liigub armastuse- ja rahaplaneet Veenus Skorpionisse, mis toob su ellu seksikat energiat. Võta sahtlist välja oma kõige seksikam pesu ja ära lase seda tunnet raisku.

Sel ajal võid tunda ka kiusatust oma partneriga tüli kiskuda. Kuigi lepitusseks on hea, ei ole mõtet asjaga liiga kaugele minna ja suurema tüliga riskida.

24. kuupäeva täiskuu tekitab hea võimaluse kellegi uuega kohtumiseks. Kui oled vallaline, siis mine kindlasti välja.

Sõnn

Noor kuu toob 10. septembril sinu ellu romantikat, millest tasub maksimum võtta. Kui oled vallaline, mine sõpradega välja ja tee seksikate võõrastega juttu. Kui oled suhtes, siis saa oma kallimaga kokku ja võta seda tõsiselt – pane selga oma uus kleit, süüta küünlad, vali taustamuusika ja kõik muu sinna juurde kuuluv.

Kui sul on uus silmarõõm, siis võib nüüd olla hea aeg suhte tõsisemaks muutmiseks. Otsi võimalust, et talle näiteks baaris välja teha. Kui oled sõbratsoonis, kutsu ta endale külla, et pitsat süüa ja õlut juua. Kunagi ei tea, kuhu see viia võib.

Kaksikud

Vastutuse planeedi Saturni mõjul hakkad 6. septembril mõtlema, kui õiglaselt on sinu elus asjad jaotatud. Kui sina oled magamistoas ainult andja ja vastu ei saa midagi, siis oleks aeg üks tõsine vestlus maha pidada.

22. kuupäeval liigub Päike Kaaludesse ning sul on võimalus rihm lõdvaks lasta ja oma kallimaga koos lõõgastuda. Täiskuu ajal lähevad sõprussuhted väga hästi, mistõttu võiksid korraldada oma sõbraga topeltkohtingu. Kui oled vallaline, mine sõpradega 24ndal välja, et kohata kedagi uut. Võid üllatuda, kui palju võimalusi sind ees ootavad.

Vähk

Sul ei ole aega mingiks juraks, eriti armuelus. Kui Saturn jõuab 6ndal sinu paarisuhte majja, hakkad tõsiselt järele mõtlema, kui oluline sinu praegune elukaaslane sulle on. Kas sa ikka tahad temaga edaspidigi koos olla või oled valmis lahti laskma?

Kui Veenus 9. septembril Skorpioni jõuab, igatsed lähedust kellegi (või millegi) erilisega. Sul on võimalus avastada oma sensuaalsust märksa sügavamal tasandil kui kunagi varem, nii et ära lase seda aega raisku!

Lõvi

Noor kuu teeb 9ndal sinu elus aktuaalseks pere ja kodu temaatika. Kas oled valmis oma uut kallimat perele tutvustama? Kui oled vallaline, võid kohata kedagi, kes esitab palju isiklikke küsimusi, mis puudutavad sügavalt sinu tõelist olemust. Tõsi, ta on väga otsekohene, aga see vestlus võib viia millegi eriliseni.

24. septembril tekitab täiskuu mõnusaid romantilisi võnkeid, mis tekitab soodsa võimaluse kellegagi kirgliku aja veetmiseks. Riietus on vabatahtlik.

Neitsi

Saturn toob 6ndal sinu ellu külluslikult romantikat ja paneb sind seiklusi ihaldama. Kui oled suhtes, siis võiksid kallimaga minipuhkuse ette võtta, et saaksite pikemalt linade vahel kaisutada. Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti, sest võimalusi on küll. Võib-olla lähed tööasjus konverentsile, kus kohtad üheks ööks kedagi põnevat.

Täiskuu ajal tunned end uuesti himurana, mistõttu on see hea aeg voodis oma nõudmiste esitamiseks. Mida sa ikka ootad?

Kaalud

Kui Veenus liigub 9ndal Skorpionisse, tekib sul vajadus sügavama seksuaalsuhte järele. Võib-olla piisab sellest, kui saad küünlavalgel oma kallimale pikemalt silma vaadata. Mars toob sinu ellu rohkem romantikat ja naudinguid 10. septembril, mis tähendab, et sel ajal tasub käia kohtingutel ja otsida ka juhusuhteid.

Täiskuu ajal hakkad kahtlema, kas sinu partner on sulle õige elukaaslane. Kui ei ole, siis on aeg välja minna ja uus otsida.

Skorpion

Hakkad mõtlema, mida sa tegelikult suhtes soovid saada. Kas sa tahad kedagi sellist nagu su eks või on aeg edasi liikuda kellegi hoopis teistsugusega?

6ndal annab Saturn sulle enda väljendamiseks kõik kaardid kätte, mistõttu on hea aeg ausalt välja ütlemiseks, mida sa voodis tahad.

9ndal aitab noor kuu näidata, et su elus on keegi, kes tahab midagi muud kui ainult sõprust. Enne andumist mõtle aga sügavalt järele – see võib tuua sinu ellu palju sekeldusi.

Ambur

Veenus toob sel kuul sinu ellu väga omapäraseid kogemusi. Kohe kuu alguses võib toimuda sinu praegustes suhetes suuri muutusi – on aeg suhtepundar lahti arutada ja probleemidega tegeleda.

Pärast seda toob Veenus 10. septembril su ellu saladusi ja varjatud romantikat. Võib-olla varjad partneri eest salasuhet või su elus lihtsalt keegi eriline inimene, kellest sa ei taha teistele rääkida. Igavesti ei õnnestu sul seda nagunii saladuseks jätta, nagunii tuleb see kuidagiviisi välja. Täiskuu toob 24ndal su ellu romantikat – see on väga hea aeg kogu päevaks voodisse jäämiseks.

Kaljukits

Kui Veenus 9ndal Skorpionisse liigub, avastad, et sul on töökaaslasega toimumas midagi, mida ei saa enam päris tavaliseks sõpruseks pidada. Kas sellest piirist võiks üle astuda või ei?

24. septembril hakkad täiskuu mõjutusel mõtlema, kuidas leida tasakaalu töö ja armuelu vahel. Kas sa saad voodis seda, mida soovid või oled töö tõttu nii stressis, et ei suuda seksi täielikult nautida? Kui nii, siis on aeg muutusteks.

Veevalaja

Noor kuu toob 9ndal sinu ellu seksuaalsust, mida tahad jagada ühe väga erilise inimesega. Järgmisel päeval liigub aga sinu märki Mars, mis paneb sind oma ajakasutuse pärast muretsema. Kui sul ei ole hingetõmbekski aega, siis kuidas sa saaksid oma elukaaslase vajaduste eest hoolitseda?

Alles lõpus tunned, et oled taas romantikaks valmis ja tahad nii enda kui kallima naudingud uuele tasemele viia. Siis leiad ka hetke, et midagi erilist teha.

Kalad

Sul on küll käsil kibekiire eluperiood, kuid püüa sellegipoolest leida aega oma armueluks. 9ndal pakub noor kuu suurepärase võimaluse kallimaga aja maha võtmiseks. Minge näiteks koos kontserdile või kunstifestivalile, leidke võimalus kogeda kahekesi midagi täiesti uut.

Kui Veenus 9ndal Skorpionisse liigub, tekib energiavoog, mis teeb su armuelus kõik märksa lihtsamaks kui tavaliselt. 22. septembril on Päike Kaaludes ja see tekitab sinu elus sensuaalseid võnkeid, mida ei tasu raisku lasta.

Allikas: Women's Health

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles