Uus trend laste seas: mis on Haikala Beebi väljakutse?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2014. aastal esmakordselt avaldatud lastelaul «Baby Shark Song» ehk haikala beebi lugu on laste seas kulutulena levimas ning sellest on välja kujunenud samavõrd suurejooneline sotsiaalmeedia väljakutse. Osa võtavad nii lapsed kui lapsevanemad.

Meeldejäävate sõnadega lugu räägib haikalade perest ning on saanud hitiks nii laste kui täiskasvanute seas. Loo avaldas esmalt Korea lastekanal Youtube'is Pinkfong ning tänaseks on sel üle 1,6 miljardi vaatamise. Tänaseks on Baby Shark Song saanud koha Youtube'i kanali läbi aegade enim vaadatud videode Top 40 edetabelis, kirjutab Independent.

Kogu ettevõtmine põhineb laulu järgi liigutust tegemisel. Laulus tutvustatakse haikala beebit, haikala ema ja isa, vanaemat ja nii edasi. Enda loodud haikala liigutused tuleb üles filmida ning seejärel sotsiaalmeediasse postitada. Lapsevanemad on näinud selle kallal kõvasti vaeva, üks menukamaid videosid on haikala kostüümis isast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles