Kogu tõde jalafetišist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Inimeste seksuaalsed soovid on erinevad. Mõni vajab hea huumoriga kaaslast, teine otsib füüsilist atraktiivsust ja on inimesi, kellel on spetsiifilisemad soovid, näiteks jalafetiš.

Jalafetiš tähendab, et jalgadele omistatakse nii suur seksuaalne tähendus, et ainuüksi neist võivad saada erutuse objektid. 

Jalafetiš võib esineda mitmel moel. «Osade inimeste jaoks peavad jalad seksuaalse rahulduse kogemiseks kindlasti tähelepanu keskpunktis olema. Vastasel juhul ei ole nad vahekorrast üldse huvitatudki,» räägib Jumalanna Aviva, kes on New Yorgis tegutsev dominant.

Võib ka olla, et partner lihtsalt väga naudib su jalgade suudlemist ja masseerimist. «Ekstreemsematel juhtudel hõlmab jalafetiš kägistamist, haisvatele jalgadele erilise tähelepanu pööramist ja jalgadega sõtkumist,» paljastab Aviva ajakirjale Allure.

Võib juhtuda, et kui käid kohtamas inimesega, kellel on jalafetiš, on tulevikus oodata lihtsalt palju jalamassaaže. Tavaliselt pööravad need inimesed keskmisest rohkem tähelepanu ka kaunile pediküürile.

Tihtipeale kaasneb jalafetišiga ka armastus kingade, sokkide ja sukkpükste vastu ehk tähelepanu tõmbab kõik, mis jalgu ümbritseb. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles