Pildid: mehed, kes teevad alasti joogat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jooga soosib enesearmastust ja vabadusetunnet ning annab ergutavat energiat. Mõnikord tekib aga vajadus veelgi suurema vabaduse järele, mis mõnele tähendab soovi riided seljast heita.

Instagramis on osutunud väga populaarseks alastijooga. Nii mõnedki mehed ja naised sätivad end joogapoosidesse, nii nagu loodus on nad kujundanud ning lasevad endast pilti teha, et seda rõõmu teistega jagada. Vaata lähemalt, kuidas alastijoogat populariseerivad mehed painduvad!

 

who is it that you love most? why i love philosophy, my dear i love to think to gaze into the stars to ponder about the vastness of it all i love to meditate getting lost in my thoughts as they pass through me to improve myself practice yoga and become more than i am becoming one with the universe and spread- no, no that's what you love most not who oh, but I just told you who I love most myself _ #wordsbysashprime _ #yoga #yogadaily #yogafit #yogastrong #practicemakesprogress #yogaeverydamnday #dailypractice #yogagram #instayoga #yogi #yogainspiration #motivateyourself #yogalove #yogaforlife #yogajourney #yogachallenge #yogacommunity #yogapose #yogaaddict #yoga4growth #myyogalife #practiceandalliscoming #yogisofinstagram #yogisofig #yogaeveryday #igyoga #igyogafam #igyogacommunity #ardhachandrasana

A post shared by Sasha ॐ Jacobsen (@sashprime) on

<blockquote class="instag

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles